Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Μακροχώρι 2-6

DSCN0207

Εντυπωσιακή εμφάνιση (μακράν η καλύτερη της φετινής σεζόν) για το Μακροχώρι, που “φιλοδώρησε” με έξι τέρματα την ΑΕ Χαρίεσσας!

Η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου, με 14 ποδοσφαιριστές που έδωσαν το 110% των δυνάμεων τους, ήταν εξαιρετική και δίκαια απέσπασε τα εξαιρετικά σχόλια των ποδοσφαιρόφιλων. Με ηγέτη και σκόρερ τον Κώστα Κωτσόπουλο που πέτυχε χατ-τρικ, οι” ασπρόμαυροι” πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη και αναρριχήθηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” απογοήτευσαν τους φίλους τους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας και μετά το 0-5 από τον ΑΣ Ειρηνούπολης, γνώρισαν την πιο βαριά ήττα τους στο πρωτάθλημα. Η απόσταση πλέον από την 12η θέση (που δίνει οριστική παραμονή στην κατηγορία) είναι στους έξι βαθμούς και η συνέχεια είναι εκ των πραγμάτων εξαιρετικά δύσκολη για το συγκρότημα του Γιάννη Χατζηαθανασίου.

Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της συζύγου του Χρήστου Βασιλειάδη, μέλους του ΔΣ της ΑΕ Χαρίεσσας.

Τα γκολ της αναμέτρησης 

8′ 0-1. Κόρνερ του Τσιφλίδη από δεξιά, η μπάλα έφτασε δεξιά στον Δημοσθένουε, ο τελευταίος έκανε τη συρτή πάσα στο πρώτο δοκάρι για τον Σταυρίδη και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ.

27′ 0-2. Αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, από αριστερά ο Δημοσθένους πάσαρε στον Πίκο, αυτός “έσπασε” για τον Φωτόπουλο και ο τελευταίος με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

29′ 1-2. Ξανά στο παιχνίδι η ΑΕΧ, μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Τοπαλίδη και την κεφαλιά του Φεζουλά

53′ 1-3. Πλασέ του Κωτσόπουλο στο τετ-α-τετ με τον Οβεζίκογλου.

60′ 1-4. Ωραίος συνδυασμός από αριστερά για το Μακροχώρι, ο Δημοσθένους “έσπασε” στον Κωτσόπουλο στο ύψος της περιοχής, αυτός με τη μία στον αμαρκάριστο Φιλιππίδη και ο τελευταίος με πλασέ μεγαλώνει τον δείκτη του σκορ.

66′ 1-5. Δεύτερο γκολ για τον Κωτσόπουλο, μετά από πάσα του Φιλιππίδη και πλασέ εξ επαφής.

71′ 1-6′ Χατ-τρικ για τον νεαρό χαφ, που δέχτηκε την πάσα στον άξονα και αφού πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο πλάσαρε ιδανικά.

78′ 2-6. Το δεύτερο γκολ για την ΑΕΧ σημείωσε ο Γκότσης 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Παζαρτζικλή

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Οβεζίκογλου (82′ Ζυγώνης), Παμπουχίδης, Γκότσης, Αβετίδης, Σταμάτης Α., Καρολίδης, Τοπαλίδης, Κοτσογιαννίδης, Φεζουλάς, Τσάλμας, Παπαλεξίου (71′ Σταμάτης Θ.).

Μακροχώρι : Χαρίσης, Σταυρίδης, Φιλιππίδης, Σερασκιέρης Δ., Τσακαλίδης, Δημοσθένους, Τσιφλίδης (74′ Κάσα), Κωτσόπουλος, Φωτόπουλος, Πίκος (54′ Παπακωνσταντίνου), Παπαδόπουλος (46′ Σταματίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected