Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύδνα Κίτρους – Οπούντιος Μαρτίνου 2-2

martino29Σπουδαίο βαθμό που ισοδυναμεί με νίκη πήρε σήμερα στο Κίτρος ο Οπούντιος Μαρτίνου από την πολύ καλή Πύδνα με 2-2 μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 500 και πλέον φιλάθλων που βρέθηκαν στο ανακαινισμένο γήπεδο της Πιερίας.

Το συγκρότημα του Μάκη Ζαχαρόπουλου, που απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι αδικείται κατάφωρα από τη βαθμολογική του θέση, προηγήθηκε στο σκορ με το ξεκίνημα του αγώνα αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν τη διαφορά, πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.

thanailakis29Στην επανάληψη ο αγώνας ήταν ανοιχτός και από τις δύο πλευρές, με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι παρά τη δεινή βαθμολογική τους θέση, έδειξαν τεράστια ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα, κοίταξαν στα μάτια τους γηπεδούχους έφεραν το ματς στα ίσια (και τα δύο τέρματα σημείωσε ο 20χρονος φορ της ομάδας Λάμπρος Θαναηλάκης) και με λίγη τύχη, που φέτος φαίνεται να τους έχει προδώσει, θα μπορούσαν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα απέναντι σ΄ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο!

Οι παίκτες του Μαρτίνου έδειξαν και σήμερα ότι μπορούν, γι αυτό θα πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια και αργά ή γρήγορα η δουλειά που κάνουν στο γήπεδο θα τους δικαιώσει.

Η Λοκρική ομάδα μπήκε δυαντά στο ματς και μόλις στο 3′ σκόραρε. Ο Γ. Κωτσαλάς από αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Θαναηλάκης με εντυπωσιακή κεφαλιά –ψαράκι νίκησε τον Ταταρίδη…0-1.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 15′ με δυνατό σουτ του Μακράκη και πήραν προβάδισμα στο 27′ με κοντινό πλασέ του Τσιούνη που εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας του Οπούντιου.

Στο 64′ ο Πέππας βρήκε έξυπνα τον Θαναηλάκη κι αυτός πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το 2-2.

Επτά λεπτά αργότερα ο Πέππας έπιασε δυνατό μακρινό σουτ απέκρουσε ο Ταταρίδης, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι έσκασε στο χόρτο, εκεί έπεσαν αρκετοί παίκτες και των δύο ομάδων με πιο τυχερούς τους γηπεδούχους που έδιωξαν τη μπάλα διατηρώντας το ισόπαλο αποτέλεσμα, που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους : Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Κόλλα, Δημητρίου, Στούμπος, Πετρουζέλης (90′ Ραπτόπουλος), Σεχολλάρι (63′ Όττα), Δήμας, Τσιούνης, Κυπαρίσσης (76′ Καραγκούνης), Μακράκης.

Οπούντιος Μαρτίνου : Καρανάσος, Κουτσούμπας, Γ. Κωτσαλάς, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Καταραχιάς, Ζαχαρόπουλος, Πέππας, Θαναηλάκης (90′ Γκριτζάπης), Καντού (81′ Κόκα), Κακκάβας (75′ Ν. Κωτσαλάς).

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected