Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Ρήγας Φεραίος – Αιγινιακός 2-0

7f5e63f4f587a27daa1878c165881f38_LΜεγαλειώδης εμφάνιση από τους παίκτες του Ρήγα Φεραίου!

Υπέταξαν 2-0 τον Αιγινιακό σημειώνοντας την τρίτη διαδοχική νίκη στο Βελεστίνο, μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθους τους που πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη επιτυχία. Ο Γκάγκας με κεφαλιά στο 10ο λεπτό άνοιξε το δρόμο, ο Κορέτα στο 85ο σφράγισε τον θρίαμβο που έφερε την ομάδα στην 5η θέση.

Χωρίς τον Λάκη Μπακάλη ξανά στον πάγκο (για τρίτο σερί -και τελευταίο- παιχνίδι), οι παίκτες του Ρήγα Φεραίου έπαιξαν ψυχωμένα, είχαν σεμιναριακή αμυντική λειτουργία και δικαίως έφθασαν στη νίκη, κόντρα στον Αιγινιακό που διατηρούσε άκαρπη υπεροχή μιας και όλοι οι διάδρομοι προς τα καρέ του Κεφαλά ήταν κλεισμένοι. Με αλληλοκάλυψη, τους Βουραζέρη, Γκάγκα να “καθαρίζουν” όλες τις φάσεις κι ομαδική δουλειά, οι “κυανόλευκοι” έφθασαν στο 2-0, απέναντι στο σύνολο του Αμανατίδη που …τα άκουσε από τους φιλάθλους καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.

Πρώτη καλή φάση στο 6ο λεπτό για τον Αιγινιακό όταν ο Ντίντακ έδωσε ασίστ και ο Καρακατσάνης βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά ο Βουραζέρης έβαλε σωτήρια προβολή πάνω στην μπάλα. Στο 10ο λεπτό το 1-0. Από φάουλ του Σπαθή, ο Γκάγκας -ο οποίος έχει έφεση στις κεφαλιές- με αυτό τον τρόπο νίκησε όλους στον αέρα και σκόραρε, το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου.

Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους αντιπάλους, που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν δημιούργησαν τη μεγάλη φάση. Σουτ του Γκούρτσα στο 22′ από το ημικύκλιο κόντραρε και μπλόκαρε ο Κεφαλάς με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 41′ ο Γκάγκας είχε άστοχη κεφαλιά σε φάουλ του Τσίπη. Στην επανάληψη το ίδιο μοτίβο, με τον Ρήγα να βγαίνει όμως καλύτερα στην αντεπίθεση. Σουτ του Γκίκα μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 58′ έφυγε άουτ, ύστερα από μαγική πάσα του Χατζή, ενώ λίγο πιο μετά η κερκίδα …χειροκρότησε τους γηπεδούχους όταν σε φάουλ του Αιγινιακού έπαιξαν τεχνητό οφσάιντ και έβγαλαν εκτεθειμένους πέντε αντιπάλους.

Στο 70ό λεπτό, ο Καρακατσάης είχε κεφαλιά άουτ από καλή θέση, στο 74′ σουτ του Ντίντακ ανέκοψε ο Χατζηαθανασίου, ενώ στο 76′ κεφαλιά του Γουέλκαμ δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ του Ρήγα. Κλασική φάση για γκολ στο 79ο λεπτό με τον Τόλιο να νικάει σε τετ-α-τετ τον Γουτούλη (ύστερα από ωραία προσπάθεια κι ασίστ του Σέττου), για να φθάσουμε στο 85′ όταν οι γηπεδούχοι …κλείδωσαν τη νίκη. Ο Σέττος πέρασε έναν αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή κι έδωσε παράλληλα προς τα αριστερά στον Κορέτα που πλάσαρε εύστοχα σε κενή από τερματοφύλακα εστία.

Στις καθυστερήσεις, στο 3ο λεπτό, κεφαλιά του Γκούρτσα εξουδετέρωσε ο Κεφαλάς, στην καλύτερη φάση της ομάδας από το Αιγίνιο.

Σπουδαίο τρίποντο για τον Ρήγα Φεραίο με ομαδική προσπάθεια, χωρίς να υπάρχει κάποιος παίκτης που να υστέρησε.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Γεωργατζής, Χατζής (88′ Πάσχος), Τσίπη (75′ Γουτούλης), Κορέτα, Ζενούνι, Γκίκα (68′ Σέττος).

Αιγινιακός: Τόλιος, Αραμπατζής, Λιόλιος, Μουταφτέσκι, Δήμου, Σαββίδης (63′ Αντωνιάδης), Καρακατσάνης, Ζούρκος, Γκούρτσας, Ντίντακ (75′ Δεμηρτζόγλου), Κουτσοσπύρος (63′ Γουέλκαμ).

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected