Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Τρεις βαθμοί με τρομερό ψαλιδάκι του Ντομοβτσίσκι! (vid)

levadeiakosΣε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί σύντομα, ο Λεβαδειακός νίκησε με 1-0 την Ξάνθη χάρη σε ένα γκολ του Ντομοβτσίσκι με ανάποδο ψαλιδάκι!

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης άνηκε στην Ξάνθη. Στο 14′ ο Φαβάλι έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μάντζιος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Λεβαδειακό να έχει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων και τη Ξάνθη να παίζει συντηρητικά και με στόχο να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Στο 24′ χάθηκε άλλη μια ευκαιρία όταν ο Μανωλάς έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μάντζιος έπιασε το σουτ στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Τελικά, δέκα λεπτά μετά το δοκάρι, η υπεροχή του Λεβαδειακού μετουσιώθηκε σε γκολ. Στο 34′, ο Φαβάλι γέμισε με φάουλ προς την περιοχή της Ξάνθης, ο Μάντζιος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στον Ντομοβτσίσκι που με ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη μπήκε καλύτερα αλλά της ήταν αδύνατο να κάνει ευκαιρίες. Αντίθετα, ήταν ο Λεβαδειακός αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ όταν στο 65′ ο Μανωλάς έκανε το σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι κυλούσε με την Ξάνθη να μην απειλεί αλλά το σκορ να παραμένει κολλημένο στο 1-0, κάτι που γέμιζε με άγχος τους γηπεδούχους που επίσης δεν έδειχναν σε θέση να σκοράρουν.

Στο 90′ ο Λεβαδειακός καρδιοχτύπησε όταν ο Τριάδης βρέθηκε σε καλή θέση και έκανε το σουτ για να στείλει τη μπάλα άουτ με αυτή να είναι η τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός: Βερέμκο (32′ Τσιντώντας), Στάθης, Νικολάου, Μανωλάς, Μαχαίρας, Εντουίν, Γιακουμάκης, Τριποτσέρης, Φαβάλι (49′ Μίνγκας), Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι (77′ Ναβάρο).

Ξάνθη:  Τσενάμο, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Ντα Σίλβα, Λουσέρο, Χερέα, Φάρκας, Λισγάρας, Ζαραδούκας (46′ Παπαστεριανός), Ντιμιτροφ (67′ Τριάδης), Ράνος (46′ Καπετάνος).

*δείτε το εντυπωσιακό βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected