Super League 1

Super League – Επιτέλους…φως για τον ΠΑΟΚ!

klaus3

Νίκη μετά από πολύ καιρό για τον ΠΑΟΚ, που επανήλθε στις καλές εμφανίσεις στη Λέσβο κόντρα στην μαχητική Καλλονή. Δύο γκολ από τον Αθανασιάδη, που στο πρώτο τέρμα έτρεξε και αγκάλιασε τον Τούντορ!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο Γκάρι Ροντρίγκες με όμορφη ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή, γύρισε την κατάλληλη στιγμή κι ο 26χρονος επιθετικός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο “Δικέφαλος” είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Έκλεισε τους χώρους και προσπάθησε, με κάθετες πάσες να πιάσει “κοιμώμενη” την άμυνα της Καλλονής. Στο 13′ οι Θεσσαλονικείς είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά ο Αντέτζο πρόλαβε την μπάλα προτού περάσει την γραμμή σε σουτ του Πέλκα.

Στον αντίποδα, οι παίκτες του Θαλή Θεοδωρίδη επιχείρησαν μακρινά σουτ, με τους Καλτσά, Μπαργκάν και Μανούσο, τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο. Στο 39ο λεπτό, σε μία ανύποπτη φάση, ο Γιάννης Σκόνδρας έχασε την ισορροπία του μέσα στην μεγάλη περιοχή κι ανέτρεψε τον Γιώργο Μανούσο, με τον κ. Δελφάκη να δείχνει σωστά το σημείο του πέναλτι. Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λέσβου ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και πίεσε για την ανατροπή. Οι Σάμπα, Μπαργκάν και Τσαμπούρης επιχείρησαν μακρινά σουτ, τα οποία όμως δεν ανησύχησαν τον Γλύκο. Στο 59′, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μία “ανάσα” από το 2-1, αλλά ο Τζιόλης απομάκρυνε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Η Καλλονή είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ πήρε εκ νέου το προβάδισμα και με τον Αθανασιάδη. Ο Μακ μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, γύρισε στον “Κλάους” κι αυτός, προ κενής εστίας διαμόρφωσε το 1-2. Στα τελευταία λεπτά η Καλλονή πίεσε για το γκολ, αλλά ο “Δικέφαλος” εκμεταλλεύτηκε τα κενά και έκανε το 1-3 στο εξαιρετικό πλασέ του Μυστακίδη, ύστερα από λάθος διώξιμο του Αναστασιάδη.

Συνθέσεις

Καλλονή: Δαύκος, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε (86′ Χιντασέλι), Καλτσάς (89′ Γιουράκης), Μπαρκάν, Γεωργίου, Κεϊτά, Σάμπα (80′ Μάρκοβιτς), Μανούσος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Λέοβατς (60′ Μυστακίδης), Πέλκας (65′ Γκολάσα), Μακ (80′ Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης

δείτε βίντεο με τα γκολ στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected