Football League

Football League – Ο νέος προπονητής του ΑΟ Χανιά!

luronisΈκπληξη πρώτου μεγέθους! Ο Α.Ο.Χανιά ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ρεθυμνιώτη προπονητή Γιώργου Λυρώνη που εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας και θα εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή μέχρι νεωτέρας.

Άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Λυρώνη θα είναι ο Κώστας Διάλλας.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ αναφέρει:

“Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την ένταξη στο προπονητικό επιτελείο  της ομάδος μας του Γιώργου Λυρώνη.

Ο Γιώργος Λυρώνης στο πρόσφατο παρελθόν έχει περάσει από τον πάγκο του Αστέρα Ρεθύμνου και της Επισκοπής. Ο έμπειρος Ρεθυμνιώτης προπονητής θα κάνει ντεμπούτο στο πάγκο της ομάδος εκτελώντας χρέη α΄προπονητή (για όσο διάστημα χρειαστεί) στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων. Στο πλευρό του θα βρίσκεται για τελευταία φορά ο συνεργάτης του Θωμά Γράφα Κώστας Διάλλας.

Στην φώτο ο Γιώργος Λυρώνης μαζί με τον Γενικό Αρχηγό Χάρη  Γεωργακάκη και τον Διευθύνων σύμβουλο Αντώνη Σημαιάκη.”

Ο Γιώργος Λυρώνης έχει δουλέψει σε Αστέρα Ρεθύμνου (ήταν μάλιστα βοηθός του Γιάννη Πετράκη) από το 2006-2009, Δόξα Πλατανέ, ΑΕ Μυλοποτάμου, Κάλυβο και στην Ποδοσφαιρική Ένωση Ρεθύμνου (2009-2011) δίδυμο με τον Ηλία Ασπρομάτη. Φέτος ήταν στο επιτελείο της Επισκοπής, ως συνεργάτης του Ράικο Γιάνγιανιν και έκατσε στον πάγκο της ως πρώτος προπονητής, σε ένα επίσημο ματς Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected