Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Σειρά παίρνουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός

κυπελλο ελλαδας

Τον Πανελευσινιακό υποδέχεται η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Αίγιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο με στόχο και των δύο να «καθαρίσουν» την πρόκριση στο Κύπελλο, δοκιμάζοντας νέα πρόσωπα και σχήματα. Kαι τα δύο ματς θα μεταδοθούν από το OTE Sport 1.

Συνεχίζεται σήμερα (2/12,) η 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να πέφτουν στη μάχη αντιμετωπίζεται τον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ και τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο αντίστοιχα.

Άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη δεν υπάρχει και για τους δύο, ενώ τα ματς είναι και μία ευκαιρία στους προπονητές να δοκιμάσουν παίκτες οι οποίοι δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ πάντως είχε ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο επικρατώντας στα Πηγάδια της Ξάνθης με 1-0 και σε περίπτωση που πάρει τη νίκη με τον Πανελευσινιακό θα σφραγίσει και την πρωτιά.

Πιθανή 11αδα για την Ένωση : 

Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Φαγέ, Πλατέλλας, Μπουονανότε, Τζιμπούρ, Κρισάντους.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει με… γκέλα. Ο Πλατανιάς κατάφερε και έφυγε από το «Καραϊσκάκη» με το 2-2 και έτσι οι τρεις βαθμοί για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα είναι μονόδρομος το βράδυ στο Αίγιο.

Πιθανή 11αδα για τους Νταμπλούχους Ελλάδας: 

Καπίνο, Ντα Κόστα, Αυλωνίτης, Σαλίνο, Τσιμικας, Ζντιελαρ, Καμπιάσο, Τσόρι, Ερνάνι, Φουστέρ, Φινμπόγκανσον

Τα παιχνίδια

14:30 Λεβαδειακός-Κέρκυρα
15:00 Κισσαμικός-Αστέρας Τρίπολης
15:00 Λάρισα-Ξάνθη
16:00 Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης
17:15 ΑΕΚ-Πανελευσινιακός
19:30 Παναιγιάλειος-Ολυμπιακός

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected