Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Η απάντηση στο ερώτημα “Θα γίνει η 1η αγωνιστική του 2ου γύρου στις 19/12;”

DSCN0199

Πάρα πολλά τα ερωτήματα που λαμβάνει καθημερινά το SportsUp για το αν θα πραγματοποιηθεί τελικά η 1η αγωνιστική του 2ου γύρου πριν τις εορτές αλλά και πόσο θα διαρκέσει φέτος η διακοπή των πρωταθλημάτων στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Όπως προκύπτει από το πρόγραμμα που δημοσίευσε η ΕΠΣ Ημαθίας στα πλαίσια της κλήρωσης της Α1 Ερασιτεχνικής το καλοκαίρι, ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται το Σάββατο 11/12. Όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, ο δεύτερο γύρος ξεκινούσε με το νέο έτος, ωστόσο φέτος θα υπάρχει διαφοροποίηση λόγω της συμμετοχής λιγότερων ομάδων στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, το Σάββατο 19/12 θα πραγματοποιηθεί τελικά η 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου και στη συνέχεια το πρωτάθλημα θα διακοπεί μέχρι τις 9/1/2016, όταν και θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική, δηλαδή η 15η της φετινής σεζόν.

Το ίδιο ισχύει και για την Α2 και Β Ερασιτεχνική, καθώς στις 20/12 θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική για το 2015 και η επανεκκίνηση θα γίνει την Κυριακή 10/1/2016, μία μέρα μετά από την επανέναρξη της Α1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected