Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Έσπασε απίστευτο ρεκόρ η Τσέλσι!

bounrrrssΗ Τσέλσι του Μουρίνιο το «κατάφερε» κι αυτό: ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από 43 χρόνια από νεοφώτιστη ομάδα (0-1 από την Μπόρνμουθ) και συνεχίζει να παλεύει για τη… σωτηρία της!

Την πρώτη φορά που συνέβη, είπανε πως είναι «μεμονωμένο περιστατικό». Στο δεύτερο αγωνιστικό «χαστούκι» λέγανε ότι «συμβαίνουν αυτά». Στο τρίτο «οκ, δεν τρέχει και τίποτα». Στο τέταρτο άρχισε να υπάρχει προβληματισμός. Στο πέμπτο κατήφεια. Στο έκτο έγινε σαφές πως οι φετινοί «Μπλε» είναι αδύνατο να πάρουν το πρωτάθλημα. Στο έβδομο έγινε λόγος για έναν ασθενή που δεν είναι καθόλου καλά. Στο όγδοο, αρχίζουν να εγείρονται ερωτήματα για το άν και κατά πόσον η Τσέλσι είναι νεκρή ή όχι.

Σήμερα, λοιπόν, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο υποδεχόταν την Μπόρνμουθ και είχε για αέρα στα αγωνιστικά της πανιά την προϊστορία: στα τελευταία 43 παιχνίδια της με νεοφώτιστο συγκρότημα δεν είχαν γνωρίσει ποτέ την ήττα (37 νίκες, 6 ισοπαλίες).

Οι φετινοί «Μπλε», ωστόσο, είναι φτιαγμένοι για… μεγάλα πράγματα και κατάφεραν να γράψουν εκ νέου αρνητική ιστορία: παρά το γεγονός πως είχαν τις ευκαιρίες τους να σκοτώσουν το «θηρίο» που ακούει στο όνομα “Μπόρνμουθ” εν τέλει ήταν οι ίδιοι που είδαν τα αγωνιστικά ραδίκια ανάποδα.

δείτε βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected