Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – Ατρόμητος Διαβατού 1-2

12087989_10206891704384871_6439793031025243874_n

Την ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε στο Μακροχώρι ο Ατρόμητος Διαβατού και με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, σκαρφάλωσε ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι “κυανόλευκοι” μπήκαν…φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου Μακροχωρίου και μπροστά σε 200 περίπου θεατές, αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους.

Μόλις στο 6′ ο Χρήστος Μπρέγκου σκόραρε κόντρα στην μέχρι πρότινος ομάδα του και έβαλε τις βάσεις για τη σημερινή επικράτηση, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 11′ έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα. Ο Σταυρίδης ανέτρεψε τον Ζερδαλή μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής κ. Γαβράς υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και ο Κώστας Παγγούρας, με το γνωστό ψύχραιμο τρόπο, έδωσε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα του.

Με το εις βάρος τους σκορ και με δεδομένο το σοκ από τα απανωτά τέρματα, η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια. Ισορρόπησε το παιχνίδι, βγήκε στην επίθεση και με ατομικές ενέργειες των Κωτσόπουλου και Δημοσθένους, δημιούργησαν κάποιες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η διαφορά στην εμπειρία ήταν εμφανής στις δύο ομάδες και ειδικά στο πως διαχειρίστηκε το παιχνίδι ο Ατρόμητος.

Στο δεύτερο μέρος, το Μακροχώρι ρίσκαρε περισσότερο και αυτό έδωσε περισσότερο χώρο στην επίθεση για τους γρήγορους χαφ των φιλοξενούμενων, που ήταν πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Εντούτοις, η κλεψύδρα ολοένα και τελείωνε για τους “ασπρόμαυρους”, που δεν μπόρεσαν να πετύχουν το τέρμα που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, κάτι που έπραξαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα στο 90+2′ ο ρέφερι κ. Γαβράς υπέδειξε το δεύτερο πέναλτι της αναμέτρησης, αυτή τη φορά για σε ανατροπή του Φωτόπουλου από τον Νικολαΐδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κώστας Κωτσόπουλος, ο οποίος δεν αστόχησε, ωστόσο τα δύο περίπου λεπτά που απέμεναν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, δεν έφταναν για να μπορέσει το Μακροχώρι να φτάσει στην ισοφάριση.

Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για υποδείξεις του διαιτητή της συνάντησης, όπως διατυπώνουν και στο σχόλιο που ανέβασαν σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης :

“Ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ όχι τόσο μόνο για τη νίκη αλλά γιατί αυτή επετεύχθη απέναντι σε μια εχθρική διαιτησία…”

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Καρυπίδη.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Χαρίσης, Σταυρίδης, Φιλιππίδης, Σερασκιέρης Δ., Τσακαλίδης, Δημοσθένους, Τσιφλίδης (46′ Παπακωνσταντίνου), Κωτσόπουλος, Φωτόπουλος, Πίκος, Παπαδόπουλος (73′ Σταματίου)

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Δαλήγγαρος, Ασλάνογλου, Τσανασίδης (53′ Οικονόμου Χ.), Παγγούρας, Μπουρδάνος, Λιλιόπουλος, Ζερδαλής, Μπρέγκου (77′ Οικονόμου Α.), Τσιολάκης (87′ Σαμψωνίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected