Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΦΑΣ Νάουσα 0-1 (photos)

DSCN9658

Στην “κόψη του ξυραφιού” κινήθηκε το σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, με τον ΦΑΣ Νάουσα να παίρνει τη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που τα έδωσε όλα για το αποτέλεσμα.

Στην “πρώτη” του Γιάννη Κερλίδη στον πάγκο των “κυανόλευκων”, οι φιλοξενούμενοι ήταν αναγκασμένοι να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες ώστε να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Ο νέος προπονητής δούλεψε στην ψυχολογία μεσοβδόμαδα αλλά και στην νέα φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα, με τους περισσότερες παίκτες ωστόσο να έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον έμπειρο προπονητή.

Από την άλλη πλευρά, οι “πράσινοι” αγωνίστηκαν για ένα ακόμη παιχνίδι με πολλά αγωνιστικά προβλήματα με αποτέλεσμα να ρισκάρουν και πάλι τη συμμετοχή τους οι ανέτοιμοι Γιώργος Ντάμτσιος και Γιάννης Κιρκιλιανίδης, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Γιάννη Παντριά, που αγωνίστηκε με υψηλό πυρετό. Πρώτη συμμετοχή μετά από έναν χρόνο για τον Σίμο Καραούσογλου, που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον τραυματισμό του.

DSCN9676 DSCN9692

Το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα της τελικής προσπάθειας, καθώς οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις φάσεις για να σκοράρουν. Ωστόσο μόνο ο Σωκράτης Λαμπριανίδης κατάφερε να βρει δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΦΑΣ να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο 45λεπτο ώστε να κρατήσει το πολύτιμο 0-1 κόντρα σε μια ομάδα που τα έπαιξε όλα για όλα.

Αυτή ήταν η 9η νίκη για τον ΦΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα και η 3η εκτός έδρας. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη διαθέτει την καλύτερη επίθεση μετά από 12 αγωνιστικές (31 γκολ) ενώ έχουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με 4 τέρματα παθητικό.

To φιλμ της αναμέτρησης

14’ Εκτέλεση φάουλ του Καφέ απέκρουσε με γροθιές ο Μουσκεφτάρας

16’ Πολύ καλή ευκαιρία για τον ΦΑΣ. Ο Σαρηγιαννίδης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Ζούρκος βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας, η κεφαλιά όμως που επιχείρησε βρήκε το δοκάρι

DSCN9694 DSCN9715

22’ Κάθετη μπαλιά του Ζούρκου, ο Λαμπριανίδης κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Μουσκεφτάρα.

28’ ΓΚΟΛ! Λάθος στη μεσαία γραμμή για τον Μέγα Αλέξανδρο, ο Καφές πέρασε την κάθετη πάσα στον Λαμπριανίδη και αυτός με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ (0-1)

30’ Πάσα του Συμπεθέρη στον Καφέ, σουτ του τελευταίου λίγα μέτρα από το δεξί δοκάρι.

32’ Εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Σούρλα, πέρασε και τον Ιωακειμίδη, το πλασέ του όμως ανακόπηκε προ της γραμμής από τον Ζούρκο.

44’ Δυνατό σουτ του Λαμπριανίδη, απέκρουσε ο Μουσκεφτάρας και στην επαναφορά ο Καφές πλάσαρε στο εξωτερικό μέρος των δικτύων.

48’ Εκτέλεση φάουλ του Σαρηγιαννίδη κεφαλιά του Ζούρκου η μπάλα λίγο άουτ.

Το ρεποορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς τίτλο

79′ Νέα καλή στιγμή για τους “πράσινους” με τον Σούρλα, ο Ιωακειμίδης σε ετοιμότητα στο κοντινό πλασέ του νεαρού επιθετικού.

83’ Σέντρα του Σαρηγιαννίδη νεά κεφαλιά αυτή τη φορά του Νίκου η μπάλα λίγο άουτ.

85’ Σουτ του νεοεισελθόντα Πατατούκα, σωτήρια προβολή του Σαλτουρίδη σε κόρνερ.

87’ Αντεπίθεση για τη Νάουσα ο Καφές βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά ο Σαλτουρίδης και πάλι πρόλαβε και απομάκρυνε.

89’ Εκτέλεση φάουλ του Κιρκιλιανίδη, η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.

DSCN9721 DSCN9724

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Παντριάς (61′ Κιρκιλιανίδης), Ελευθεριάδης (79′ Καραούσογλου), Μηνούδης Χ., Μηνούδης Α., Σερμπίνης, Σαλτουρίδης, Αθανασιάδης (69′ Ντάμτσιος), Βελικούδης, Χαλβατζ’ής, Σούρλας

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ., Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης (79′ Πατατούκας), Λαμπριανίδης, Καφές (89′ Βλαχοδήμος Α.), Σαρηγιαννίδης, Μουρίκι (60′ Νίκου)

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected