Super League 1

Super League – Σέντρα στη 13η αγωνιστική με τρία ματς

xouan-mounafo-arxeiouΤη 13η σερί νίκη του στη Super League πριν από το καθοριστικό ματς με την Άρσεναλ αναζητάει ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Το μυαλό των παικτών του Μάρκο Σίλβα είναι στην Τετάρτη και στην αναμέτρηση στο «Καραϊσκάκη» με αντίπαλο την Άρσεναλ που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Πριν από αυτό όμως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει το καθήκον του, συνεχίζοντας με ακόμη μία νίκη στη Super League που θα είναι η 13η συνεχόμενη αν επιτευχθεί. Ο Σίλβα θα επαναφέρει στην ενδεκάδα του βασικούς παίκτες που ξεκούρασε μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο. Στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» δεν συμπεριλήφθηκαν οι Πάρντο, Φουστέρ, Μανιάτης, Μπουχαλάκης και Πουλίδο, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Μποτία που ίσως όμως δεν ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα.

Στην αντίπερα όχθη, το ηθικό στον ουραγό Πανθρακικό είναι ανεβασμένο έπειτα από την παρθενική νίκη στο πρωτάθλημα επί του Ατρόμητου. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος φυσικά γνωρίζει τις δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης, τη στιγμή που τα πολλά προβλήματα απουσιών ταλανίζουν την ομάδα.

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής, ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ηρακλή, τον οποίο μάλιστα δεν έχει κερδίσει ποτέ στη Super League! Οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στην ανοδική πορεία που έχουν τελευταία, και που τους βοήθησε να μπουν στην πρώτη πεντάδα με τον τιμωρημένο Ιγκλέσιας και τους τραυματίες Κοζίσκι και Μπερτόλιο να απουσιάζουν. Ο Ηρακλής επίσης πηγαίνει στην Αρκαδία ανεβασμένος έπειτα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Παπαδόπουλο να στερείται τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ρομάνο.

Στην Ξάνθη οι Ακρίτες υποδέχονται τον Πλατανιά και θέλουν να σηκώσουν κεφάλι έπειτα από τον αποκλεισμό του Κυπέλλου. Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό και η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο με τον Λουτσέσκου να μην υπολογίζει τους Μπέρτο, Παπαστεριανό, Γουάλας και Βασιλακάκη. Ο Πλατανιάς που συνεχίζει να σκαρφαλώνει στη βαθμολογία, έκανε το μακρύ ταξίδι ως τη Θράκη χωρίς τους τραυματίες Γκνιάτιτς και Γιακουμάκη.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League:

Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής (15:00 – NovaSports 3)
Ξάνθη – Πλατανιάς (17:15 – NovaSports 1)
Πανθρακικός – Ολυμπιακός (19:30 – NovaSports 2)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected