Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Άρης 0-1

Χωρίς τίτλοΠάλεψε, ίδρωσε, μόχθησε, αλλά τελικά ο Άρης κατάφερε να πετύχει την έβδομη συνεχόμενη νίκη του και δωδέκατη συνολικά στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στο «Ανθή Καραγιάννη». Επόμενη παιχνίδι για τους «κίτρινους» με τη Θύελλα Φιλώτα.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έκανε τη χειρότερη της εμφάνιση για φέτο, όμως κατάφερε να πάρει το τρίποντο, χάρη σε κεφαλιά του Ιντζίδη στο 34΄. Πάντως οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν έστω τον βαθμό από το σημερινό παιχνίδι, καθώς είχαν δύο δοκάρια με Τσίλογλου (60΄) και Αποστολίδη (76΄) και όσες φορές βγήκαν απέναντι στον Σιδεράκη, ο γκολκίπερ του Άρη αποσόβησε τον κίνδυνο.

 

Συνθέσεις

Βυζάντιο: Σουντουλίδης, Δαγκούλης (70΄ Καζαντζίδης), Γαλακτερός, Πόπτσης, Μουσικάκης, Αποστόλου, Κεφαλάς (57΄ Παντελίδης), Καρλόπουλος, Αποστολίδης Τσίλογλου, Μπαρέττας (74΄ Ουζούνογλου)

Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Μελίσσας, Ιντζίδης, Τάτος, Καζναφέρης, Καλογέρης, Πόι (79΄ Σαμαράς), Ν’ Λουντούλου (64΄ Κόκε) και Καπνίδης (64΄ Κυβελίδης)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected