Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Θύελλα Σταυρού 2-1

dscn5114

Μία ακόμη νίκη, η 6η σερί στο πρωτάθλημα, για τον ΜΑΣ Βεργίνας που συνεχίζει την “ανάβαση” προς την κορυφή. 

Η ομάδα του Πασχάλη Μελιόπουλου κερδίζει και σε μέτρια ημέρα κι αυτό είναι εξίσου σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς πως ο ανταγωνισμός για την άνοδο στην Α2 είναι κάτι παραπάνω από έντονος. Οι νεοφώτιστοι δεν είχαν τη φρεσκάδα προηγούμενων αγώνων, ωστόσο ωφελήθηκαν από το γκολ στο 1ο μόλις λεπτό αλλά και από την τύχη, καθώς η Θύελλα είχε καλές στιγμές να φέρει το ματς…τούμπα μετά την ισοφάριση της στο 26ο λεπτό.

Το τέρμα από τα…αποδυτήρια σημείωσε για τον ΜΑΣ ο Άγγελος Τάτσης (το 2ο προσωπικό του στο πρωτάθλημα) και έβαλε από νωρίς σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.

Ωστόσο και ενώ άπαντες θεώρησαν πως οι “κυανοκίτρινοι” θα είχαν ένα εύκολο απόγευμα, η Θύελλα αποδείχτηκε σκληρό καρύδι και αφού προειδοποίησε με τον Ισλάμι στο 19′, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 26′ με έναν πρώην παίκτη του ΜΑΣ και εμπειρότατο ποδοσφαιριστή, τον Απόστολο Χατζάρα.

Οι γηπεδούχοι, όπως ήταν φυσιολογικό, πίεσαν στη συνέχεια ωστόσο η Θύελλα έφτασε κοντά στην ανατροπή με τον Γιώργο Δαρδακούλη, που δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΜΑΣ να προσπαθεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Θύελλας, χωρίς όμως να καταγράψει την κλασική ευκαιρία. Η απειλή όμως για τους “πράσινους” ήταν δεδομένη κι αυτό γιατί η πίεση μεταφέρθηκε στο μισό γήπεδο και ως εκ τούτου το παιχνίδι απέκτησε μια φυσιολογική μορφή.

Το γκολ που λύτρωσε τους γηπεδούχους προήλθε από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλου και ενώ το χρονόμετρο σημάδευε το 85ο λεπτό. Την εσχάτη των ποινών υπέδειξε ο διαιτητής κ. Τρέβλας σε ανατροπή του Βενιόπουλου από τον Κλάψη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Ζέρης, Μουρατίδης (70′ Λιλιόπουλος), Προβατάς, Γιαγλής, Μελιόπουλος Σ., Μπλούκας (88′ Ντόβας), Τάτσης (78′ Μελιόπουλος Π.), Γκριζαλιώτης, Βενιόπουλος, Κατσιγιαννόπουλος.

Θύελλα Σταυρού : Αποστολίδης Δ., Μυλωνάς Αλ., Κλάψης, Κούνιος, Μυλωνάς Αχ., Μάρτος, Καραβασίλης (23′ λ.τ. Αλι Μέτα), Δαρδακούλης, Σγούρος (87′ Αποστολίδης Ν.), Ισλάμι (87′ Ταϊρολάρι), Χατζάρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected