Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) ΑΠΕ Λαγκαδά – FC Σέρρες 1-0

29e2affe6dd6703916e439410fc73776_XLΗ πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Μακεδονίας κέρδισε τον Εθνικό Σερρών, στο ματς που συνεχίστηκε σήμερα ελέω… ομίχλης (1-0).

Το προβάδισμα που είχε αποκτήσει από το απόγευμα της Κυριακής στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Σερρών, διαφύλαξε σήμερα η ΑΠΕ Λαγκαδα και πανηγύρισε νίκη… ανάσα στο ντεμπούτο του Ιερόθεου Γιαμουρίδη στην τεχνική ηγεσία! Στο ματς που συνεχίστηκε σήμερα (7/12) ελέω… ομίχλης, η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Μακεδονίας επικράτησε με 1-0 από το… χθεσινό γκολ του Κράββαρη στο 13′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πολίτη, αφήνοντας την τελευταία θέση, την οποία μοιράζονται η Κοζάνη με τον Έβρο Σουφλίου. Στο 59′ ο Βεϊδαμενίδης είδε την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι, μετά την προβολή που επιχείρησε στο γύρισμα του Ξανθόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Σερραίοι ζήτησαν πέναλτι στο 85′, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σακαλή μετά το σουτ του Ντούνγκα.

Συνθέσεις

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Ιερόθεος Γιαμουρίδης): Καλογεράκης, Καρατζιάς (15′ λ. τρ. Παπαναστασίου), Πολίτης, Σακαλής, Λαβιδάς, Καρασταύρου, Λεμονής, Παναγιωτούδης, Ξανθόπουλος (88′ Σαράφογλου), Βεϊδαμενίδης, Κράββαρης (90′ Κωνσταντινίδης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Σάκης Αναστασιάδης): Μπαχταρλίεφ, Παπαδόπουλος, Σαϊνατούδης, Κασμερίδης (47′ Μουτίδης), Μερεσιώτης, Αγγελίδης, Κούτλας (85′ Αμαραντίδης), Παπίτσας, Ντούνγκα, Κρυστάλλης, Γεωργιάδης (56′ Γκάλιος).

*Δημήτρης Θεοδοσίου, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected