Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ματσάρα αλλά χωρίς νικητή στο Αγρίνιο! (vids)

 panaitolikos-atromitos_0Μετά από ένα απίστευτο παιχνίδι, το οποίο είχε φοβερό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, κυρίως για τους φιλοξενούμενους, ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στο Αγρίνιο. Μοιραίος ο Μπρίτο που αν και έβαλε το γκολ έχασε τα άχαστα…

Το παιχνίδι ξεκίνησε και όσοι το παρακολουθούσαν αναρωτιόντουσαν αν έβλεπαν παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος στ’ αλήθεια ή πρόκειται για ένα ματς της Ισπανίας ή της Αγγλίας. Ο ρυθμός ήταν απίστευτα γρήγορος στο ματς, η μπάλα πήγαινε από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη και γενικά στα πρώτα είκοσι λεπτά τουλάχιστον οι δύο ομάδες έπαιζαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 4′ και άνηκε στον Ατρόμητο όταν ο Λημνιός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Παναιτωλικού ζήτησαν πέναλτι όταν ο Καπέλ φάνηκε να ανατρέπεται από τον Γοδόι στα όρια της περιοχής. Στο ριπλέι πάντως φάνηκε πως δεν υπήρχε επαφή ανάμεσα στους δύο παίκτες ενώ έτσι κι αλλιώς η πτώση του Καπέλ ξεκίνησε έξω από την περιοχή.

Στο 16′ χάθηκε μια απίθανη ευκαιρία για τον Ατρόμητο όταν Ναπολεόνι βγήκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μπρίτο, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Από το εικοστό λεπτό και μετά πάντως, ο ρυθμός του αγώνα προσαρμόστηκε σε αυτούς της Super League. Οι δύο ομάδες, μετά το καταιγιστικό τους ξεκίνημα, έριξαν τους ρυθμούς χωρίς αυτό να σημαίνει πως το παιχνίδι σταμάτησε να είναι ωραίο. Στο 28′, ο Κάπελ έκανε το σουτ από πλάγια με τον Γκορμπούνοφ να διώχνει δύσκολα ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Λημνιός με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Ναπολεόνι, αυτός προσπάθησε να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Αυτή ήταν η τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου ημιχρόνου με την επανάληψη να ξεκινάει με ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 47′ ο Κούρος έκανε την παράλληλη συρτή μπαλιά από τα αριστερά, ο Ουσέρο έπιασε το σουτ στην κίνηση και ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ενώ στο 52′ ο Παναιτωλικός απάντησε και αυτός με ευκαιρία. Ο Ρουσκουσέδα έκανε τη σέντρα, ο Μαρκόφσκι δεν κατάφερε να βρει την μπάλα αλλά ούτε και ο Βιγιαφάνες που ακολούθησε τη φάση με αποτέλεσμα η φάση να τελειώσει με άουτ υπέρ του Ατρόμητου.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected