Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Μία ακόμη ομάδα στα πρόθυρα της κατάρρευσης!

ab595c253111902c08a261a15a7f2447_86ea4028db501a5012be44e9723fc371_95635Δυσαρεστημένοι είναι οι παίκτες του Βύζαντα Μεγάρων από τη στάση της διοίκησης.

Μέσω ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι δεν έχει γίνει τίποτα πράξη από αυτά που υποσχέθηκαν από το καλοκαίρι, με την ομάδα να μην έχει τα στοιχειώδη για να λειτουργήσει, πέρα από την αβεβαιότητα που υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι.

Γι’ αυτό το λόγο και κάλεσαν τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να παραιτηθούν, ώστε να αναλάβουν άνθρωποι φερέγγυοι και ειλικρινείς. Παράλληλα υποστηρίζουν ότι η διοικητική ανυπαρξία τους αναγκάζει να απέχουν απί τις υποχρεώσεις τους μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση. Αναλυτικά:

«Είχαμε πει πριν λίγο καιρό, με την προηγούμενή μας ανακοίνωση ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίζει στις πλάτες μας. Από ό, τι φαίνεται κάποιοι αυτό δεν το καταλαβαίνουν και επειδή η υπομονή έχει και τα όριά της ζητάμε από τον Πρόεδρο κ. Μιχάλαρο και τους ακολούθους του κ.κ. Νικολάου και Δρυμούση να παραιτηθούν και να αφήσουν την ομάδα να βρει τον δρόμο της με ανθρώπους φερέγγυους και ειλικρινείς. Γιατί από το καλοκαίρι έως και τώρα από όσα υποσχέθηκαν, δεν μπορούν να κάνουν πράξη τίποτα.

Εμείς σαν ποδοσφαιριστές κάθε Κυριακή δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για την ομάδα και εσείς το μόνο που κάνετε είναι να καμαρώνετε στα καφενεία και στις πλατείες. Η ομάδα δεν έχει ούτε τα στοιχειώδη για να λειτουργήσει (ρούχα, μπάλες προπόνησης, κλπ.) για να μην πούμε για το οικονομικό όπου η κατάσταση είναι τραγική. Η διοικητική σας ανυπαρξία μας αναγκάζει να απέχουμε από τις υποχρεώσεις μας έως ότου υπάρξει βελτίωση των θεμάτων μας».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected