Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Cafe “Draw” – Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού στο ποδοσφαιρικό στέκι!

829b3f960ea66f867dbea40060d5e767_LΗ πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό είναι το βράδυ της Τετάρτης (9/12) απέναντι στην Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 21:45 (Cafe “Draw”, Aκροπόλεως 11 στον Προμηθέα)

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ και θέλουν μόλις έναν βαθμό προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στους 16 του Champions League. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα βρίσκεται στην δεύτερη θέση του 6ου ομίλου με 9 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τους Λονδρέζους.

Οι Πειραιώτες μπορούν να πάρουν την πρόκριση με τέσσερα διαφορετικά αποτελέσματα. Αρχικά με νίκη, εν συνεχεία με ισοπαλία, αλλά και με ήττα, σε δύο περιπτώσεις, 1-0 ή 2-1. Αντίθετα, σε περίπτωση που η Άρσεναλ πάρει το «διπλό» 3-2, τότε έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων και παίρνει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, όπως το κάνει και με οποιαδήποτε νίκη με δύο τέρματα.

Με όλα τα όπλα

Ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλα τα… όπλα του στην «φαρέτρα» του. Ο Φελίπε Πάρντο είναι στην αποστολή, όπως και ο Μανουέλ Ντα Κόστα, παρά το γεγονός πως τον ταλαιπωρούν μερικές ενοχλήσεις.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected