Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Εύκολη πρόκριση για τον Τύρναβο

d32a859dcec96d89f7f7c0c66c661fbb_DSC_0146Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ προκρίθηκε ο Τύρναβος αφού επικράτησε με σχετική ευκολία της Κοιλάδας με σκορ 0-5.

Εξάλλου τις δύο ομάδες χωρίζουν αρκετές κατηγορίες και ήταν λογικό να επικρατήσει το συγκρότημα του Μίλτου Ζιάκα. Από την άλλη η Κοιλάδα στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καλά και αντιστάθηκε.

Στο 13’ πέναλτι δόθηκε ύστερα από χέρι του Σδράλη, ανέλαβε να εκτελέσει ο Σβερκούλης, απέκρουσε όμως ο Τέρπος. Στο 30’ σουτ καλό του Γκέρσι έξω από την περιοχή, απέκρουσε όμως όμορφα ο Κούτσικος.

Στο 43’ ο Μανιώτης από αριστερά έκανε το σουτ και η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και άουτ. Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Τύρναβος όπου και πέτυχε και τα πέντε γκολ.

Στο 51’ ωραία συνδυάστηκε ο Σβερκούλης με τον τελευταίο Χρηστίδη να κάνει το σουτ και το 0-1. Στο 55’ ύστερα από σέντρα του Νασιάκου, ο Χρηστίδης γύρισε την μπάλα στον Καρατάσιο και αυτός με σουτ έκανε το 0-2.

Στο 57’ τη σέντρα έκανε ο Κρίτσας, ο Νούσιος το σουτ από πλάγια και το 0-3. Στο 65’ σέντρα καλή του Γκέρση από δεξιά με φάλτσο, ο Κούτσικος όμως πετάχτηκε και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 72’ τη σέντρα έκανε ο Σβερκούλης, το σουτ ο Τσιρλίδης και το 0-4. Στο 81’ ωραία σέντρα από το Νούσιο, φοβερό αριστερό σουτ του Κρίτσα και το τελικό 0-5.

Συνθέσεις

Κοιλάδα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Σδράλης Β., Μπούρας, Ανδρεάκης Ι., Τριανταφύλλου, Τέλιος, Μπούρης (71’ Κατσούλης), Γκομοσίδης (67’ Ζησόπουλος), Αβραμούλης (76’ Νικολαϊδης), Καζάνι Κ., Καζάνι Γ.

Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Κούτσικος, Τζίνας (46’ Κρίτσας), Αϊβάζης, Μητσογιάννης, Νούσιος, Σβερκούλης, Μανιώτης, Κόκορας (46’ Χρηστίδης), Τσιάγκος (61’ Τσιρλίδης), Νασιάκος, Καρατάσιος.

περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected