Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe “Draw” – Για το γόητρο με Ντόρτμουντ ο “δικέφαλος”

paokΟ ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ στη Γερμανία (20:00, Cafe “Draw” Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά για τον «Δικέφαλο» αφού έχει ήδη αποκλειστεί.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ προσανατολίζεται σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού το παιχνίδι του το επιτρέπει. Ο «Δικέφαλος» σε καμία περίπτωση δεν κατεβαίνει αδιάφορος καθώς θέλει να παίξει για το γόητρο και την ιστορία του, προσπαθώντας να «χτυπήσει» την Ντόρτμουντ στις αντεπιθέσεις.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα ξεκινήσει βασικός στην επίθεση με τον Βούλγαρο άσο να αναγνωρίζει στη συνέντευξή Τύπου το λάθος του για τον τρόπο που αντέδρασε στο παιχνίδι με την Καμπάλα.

Ο Μπερμπάτοφ θα έχει παρτενέρ του στην επίθεση τον Μακ στο 3-5-2 με το οποίο θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Τούντορ. Από εκεί και πέρα ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Σκόνδρας, Μαλεζάς και Τζαβέλλας στην άμυνα με αριστερά τον Μυστακίδη και δεξιά τον Κωνσταντινίδη και στα χαφ τους Κάτσε, Τζιόλη και Τσίμιροτ.

Από τη μεριά του, ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος θέλει να δει την ομάδα του να τερματίζει πρώτη στον όμιλο, αναμένεται να παρατάξει την Ντόρτμουντ με τους Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Χούμελς, Μπέντερ, Παρκ, Βάιγκλ, Καγκάβα, Κάστρο, Γιανουζάι, Μικιταριάν και Ράμος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected