Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 13ης αγωνιστικής (video)

pregame_lΑ111111111111111111111

Τη λήξη του πρώτου γύρου θα σημάνει η αυριανή 13η αγωνιστική της Α1 Ερασιτεχνικής και αυτόματα την ανάδειξη του πρωταθλητή χειμώνα!

Οι 14 ομάδες ωστόσο δεν ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους για το 2015, καθώς θα διεξαχθεί μία ακόμη αγωνιστική στις 20 Δεκεμβρίου, όταν και θα ξεκινήσει η διακοπή των 20 ημερών μέχρι την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Πιο κοντά στον άτυπο τίτλο είναι ο ΑΣ Ειρηνούπολης, που προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα ενώ…παραμονεύουν ΦΑΣ Νάουσα και ΑΕ Αλεξάνδρειας που θα τεθούν αντιμέτωπες στην έδρα των “κυανολεύκων”.

Αναλυτικά το pregame των 7 αναμετρήσεων της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, που για ένα ακόμη Σάββατο θα καλυφθεί LIVE από το SportsUp.

Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Eirinoupoli meliki

ΑΣ Ειρηνούπολης – Φίλιππος Μελίκης : Την ευκαιρία για την παραμονή τους στην κορυφή έχουν οι περσινοί πρωταθλητές κόντρα στον προτελευταίο της βαθμολογίας Φίλιππο. Η 11η νίκη θα σημάνει και την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα για τους γηπεδούχους, με την ήττα από την άλλη πλευρά να αποτελεί ένα κόμη “βαρίδιο” για την προσπάθεια παραμονής των “ερυθρολεύκων”.

Ο Γιάννης Μαντζιαρίδης προετοίμασε την ομάδα του έχοντας στο απουσιολόγιο τον Κώστα Τενεκετζή, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό χωρίς όμως να γνωρίζει μέχρι στιγμής το μέγεθος του τραυματισμού. Από την άλλη πλευρά, δύσκολα θα αγωνιστεί ο Χρήστος Παρσόπουλος, για τον οποίο εκφράζονται φόβοι πως έχει υποστεί θλάση.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 40.38 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 4-1

*video από τη σελίδα του ΑΣ Ειρηνούπολης στο facebook

Naousa αε αλεξανδρειας

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΕ Αλεξάνδρειας : Αναμφίβολα, το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής το αυριανό στο ΔΑΚ Νάουσας, ανάμεσα σε δύο διεκδικήτριες του φετινού τίτλου. Προβάδισμα λόγω έδρας για τους “κυανόλευκους” (όπου έχουν το απόλυτο στις νίκες), εντυπωσιάζουν όμως οι νεοφώτιστοι, που αποδίδουν εξαιρετικά και εκτός έδρας.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΦΑΣ ενόψει του αυριανού παιχνιδιού, καθώς και ο Γρηγόρης Ηλιάδης εντάχθηκε κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Πλήρες και το συγκρότημα του Κυριάκου Καρασαββίδη, που με εξαιρετική ψυχολογία, θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα, που θα κρατήσει τους “πράσινους” εντός της διεκδίκησης της πρώτης θέσης.

Να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά στο ΔΑΚ την περίοδο 2012-2013, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Δ Εθνικής. Οι “κυανόλευκοι”, με δύο γκολ του Γασπαράτου είχαν επικρατήσει 2-1 των αυριανών τους αντιπάλων, οι οποίοι είχαν μειώσει με τον νυν ποδοσφαιριστή του συντοπίτη ΠΑΟΚ, Γιώργο Κίτσα.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Νάουσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 51.64 χλμ

Προϊστορία : 2012/2013 (Δ Εθνική) 2-1

Το κανάλι του χρήστη ParatiritisImathias

pontiaki rodoxori

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο περιοχές με έντονο το ποντιακό στοιχείο η αυριανή, η οποία άλλωστε αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της ποιότητας των δύο ομάδων. Συνέχεια στο σερί θα επιδιώξουν οι γηπεδούχοι, με νέο προπονητή τον Δημήτρη Χαλκιά θα μεταβούν στον Άραχο οι “κυανοκίτρινοι”.

Ο Χρήστος Υφαντίδης, που θα τεθεί για δεύτερη φορά φέτος αντιμέτωπος με τον ΓΑΣ (ως προπονητής του ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-2 στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας) δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σωτήρη Παπαδόπουλο, που έπαθε υποτροπή στη θλάση που τον άφησε εκτός για περισσότερο από ένα μήνα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Πιπιλιάρη, που πονάει στον αστράγαλο και θα δοκιμάσει την τελευταία στιγμή.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Χαλκιάς (που επίσης θα αναμετρηθεί για δεύτερη φορά με την Ποντιακή Νεολαία, μετά το 1-0 ως προπονητής του ΦΑΣ Νάουσα) έδωσε έμφαση στην αναπτέρωση του ηθικού στις προπονήσεις της εβδομάδας, ενώ προσπάθησε να προσθέσει μερικά από τα στοιχεία που θέλει να περάσει στην ομάδα. Το θετικό για τον ίδιο είναι πως υπολογίζονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς επιστρέφουν οι Σάκης Μπάκανος που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, Δημήτρης Θεοδοσιάδης που θα είναι στην αποστολή αλλά και ο Σταύρος Κίτσος που είχε απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους το προηγούμενο Σάββατο.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αράχου

Χιλιομετρική απόσταση  : 72.24 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Episkopi Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα

Κεραυνός Επισκοπής – Αχιλλέας Νάουσας : Τοπικό ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής της Νάουσας, με τις δύο ομάδες ωστόσο να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία φέτος. Να παραμείνουν στην τετράδα θα επιδιώξουν οι γηπεδούχοι, τη νίκη που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή θα κυνηγήσουν οι “κυανόλευκοι”.

Τo pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Για τον Χρήστο Μποζίνη, ο προγραμματισμός για το αυριανό παιχνίδι δεν περιελάμβανε τους τραυματίες Θεόκλητο Ιωαννίδη και Ζαχαρία Ορδουλίδη, αλλά και τον Λεωνίδα Λέσκα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Επιστρέφει όμως ο Χάρης Παραστατίδης, που κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του, θα επιδιώξει την επιστροφή του στο σκοράρισμα.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναγιώτης Καραμεταξάς, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Χαρατσίδη για το εξωτερικό στην αρχή της σεζόν, θα στερηθεί στο μέλλον και τον Νίκο Σύγγα, που θα μεταβεί στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γρηγόρη Γκέτσου, που αντιμετώπισε μια ίωση μεσοβδόμαδα αλλά και ο Χρήστος Σακελλάρης, που έχει διάταση έσω πλαγίου και ίσως προφυλαχτεί στο αυριανό παιχνίδι.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση  : 10.10 χλμ

Προϊστορία : 2012/2013, 1-5

Trikala ΣΗΜΑ ΓΑΣ

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΓΑΣ Κοπανού : Σπουδαίο παιχνίδι και στα Τρίκαλα, ανάμεσα σε δύο ομάδες με σκαμπανεβάσματα μεν στην απόδοση τους αλλά με ιδιαίτερα ποιοτικά ρόστερ. Οι 13 και 17 βαθμοί αντίστοιχα, έχουν δημιουργήσει μια σημαντική βάση για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ωστόσο στόχος σε κάθε παιχνίδι για αμφότερες είναι η νίκη.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο7

Εξακολουθούν τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Ντάμτσιο, που και στο αυριανό παιχνίδι θα αγωνιστεί χωρίς βασικούς ποδοσφαρισιτές. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Κώστας Καρβούνης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Ούλι Ντόι, Λάμπης Ασημακόπουλος και Ηρακλής Ελευθεριάδης ενώ αμφίβολοι αλλά θα “σφίξουν τα δόντια” για να αγωνιστούν εφόσον κριθεί αναγκαίο οι Γιώργος Ντάμτσιος και Γιάννης Κιρκιλιανίδης.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Στην αντίπερα όχθη, δεν υπάρχουν απουσίες για τον Γιώργο Σγούρδα, παρά μόνο η οριστική αποχώρηση του Βασίλη Στογιάννη από το ρόστερ της ομάδας, η οποία και θα επισημοποιηθεί την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων

Χιλιομετρική απόσταση  : 56.06 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

paok makroxvri

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μακροχώρι : Παιχνίδι των…μικρομεσαίων της βαθμολογικής κατάταξης στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, ωστόσο αμφότερες οι ομάδες θα επιδιώξουν τη νίκη.

Ο Λευτέρης Κελεσίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των “μόνιμων” Ανδρέα Μπουκλά και Θανάση Κίτσα, ενώ δύσκολα να προλάβουν το αυριανό παιχνίδι οι Παναγιώτης Καραμήτσος και Κώστας Βασιλείου.

Από την άλλη πλευρά, μοναδικός απών για τον Μάκη Γιαννόπουλο θα είναι ο Χρήστος Σερασκιέρης, που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 19.66 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα χαριεσσα

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕ Χαρίεσσας : Μοναδικός στόχος για τις δύο ομάδες η νίκη και σ αυτή την περίπτωση, οι “κυανόλευκοι” ξεφεύγουν κατά πολύ από την επικίνδυνη ζώνη και οι “κιτρινόμαυροι” παίρνουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Χωρίς σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι στο αυριανό παιχνίδι, όπου στοχεύουν στην τρίτη συνεχόμενη νίκη. Τη 10η ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε το προηγούμενο Σάββατο η ΑΕΧ και πλέον κάθε παιχνίδι είναι “τελικός” για το σύνολο του Γιάννη Χατζηαθανασίου. Απόντες για τους φιλοξενούμενους οι “μόνιμοι” Γιώργος Κανδηλίδης και Νίκος Φωτιάδης, τελευταία στιγμή θα φανεί αν θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους ο Βαλάντης Τοπαλίδης.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού

Χιλιομετρική απόσταση  : 19.76 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 2-1, 2013/2014, ?  2012/2013, 4-1

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (LIVE από το SportsUp):

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕ Χαρίεσσας

Κεραυνός Επισκοπής – Αχιλλέας Νάουσας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μακροχώρι

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΕ Αλεξάνδρειας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Φίλιππος Μελίκης

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΓΑΣ Κοπανού

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected