Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α-Β-Γ Εθνική - Ακαδημίες Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Το πρόγραμμα των τμημάτων στο Σαββατοκύριακο (12-13/12)

agrotikos-asteras-logo-bigΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή13/12/2015, στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την ομάδα Α.Σ Βόλος 2004, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β´ Εθνικής Γυναικών, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε η κ. Γάτσου Δροσιά με βοηθούς τον κ.Παπαδόπουλο Θεόδωρο και την κ. Φραντζοπούλου Αικατερίνη, από την ΕΠΣ Κοζάνης.

ΑΝΔΡΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 13/12/2015, στις 10:30, στο γήπεδο ΔΑΚ Βέροιας με την ομάδα του Νηρέα Βέροιας, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Το Σάββατο 12/12/2015 οι ομάδες της Ακαδημίας (μπαμπίνι, προjunior, junior και προπαιδικό) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο του  Λαζοχωρίου με τις αντίστοιχες ομάδες της ακαδημίας Μακεδόνα Βέροιας.

Η συγκέντρωση των τμημάτων θα γίνει στις 10:00 το πρωί, στο γήπεδο του Λαζοχωρίου και η μετακίνηση των αθλητών θα γίνει με ιδία μέσα.

Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας  και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected