Κατηγορίες
Διάφορα

ΟΑΕΔ – Τα τελικά αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού

da9c9f1e2785aabce2df7abf2632af4c_LΑναρτήθηκαν σήμερα, 11.12.2015, τα οριστικά – τελικά Μητρώα «Δικαιούχων – Ωφελουμένων» και «Παρόχων» καθώς και οι οριστικοί Πίνακες Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ για το 2015 – 2016.

Στην τελική ευθεία, μπαίνει σήμερα, το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του έτους 2015 – 2016, καθώς αναρτήθηκαν από τον ΟΑΕΔ, τα οριστικά Μητρώα «Δικαιούχων – Ωφελουμένων» και «Παρόχων» καθώς και οι οριστικοί Πίνακες Αποκλειομένων.

Υπολογίζεται ότι θα προκύψουν έως 150.000 δικαιούχοι, οι οποίοι θα αποκτήσουν πρόσβαση, από τις 15 Δεκεμβρίου και μετά στην Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού. Η συγκεκριμένη επιταγή είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2016. Έχοντας αυτόν τον αριθμό και μόνο, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με το τουριστικό κατάλυμα που επιθυμούν από το Μητρώο Παρόχων για κρατήσεις δωματίων. Οι πάροχοι εν συνεχεία ελέγχουν την ύπαρξη επιταγής και την ενεργοποιούν μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Διαδικτυακής μας Πύλης.

Οι δικαιούχοι τoυ Μητρώου δεν χρειάζεται να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου, που να πιστοποιεί την επιλογή τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν την παραπάνω χρονική περίοδο σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.

περισσότερα στα dikaiologitika.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected