Football League

Football League – Έκτη σερί νίκη για την “Ελαφρά Ταξιαρχία”! (vid)

1361325Την έκτη του σερί νίκη, πέτυχε ο Απόλλωνας που κέρδισε με 3-0, εντός έδρας την Καλλιθέα, σε αγώνα για την 12η αγωνιστική της Football League.

Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Απόλλωνας. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι από τους φιλοξενούμενους και μόλις στο 19΄ κέρδισε πέναλτι το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής σε πέσιμο του Παρπέξ, έπειτα από κόντρα με τον Πίκολο. Ο Τζιώρας ο οποίος ανέλαβε την εκτέλες ευστόχησε, βάζοντας με τον τρόπο αυτό την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Έπειτα από το γρήγορο αυτό γκολ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφτασε μια ανάσα από το 2-0 στο 22΄, το σουτ όμως του Κονέ πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Κατσούλη.

Η απάντηση από πλευράς Καλλιθέας ήρθε στο 26΄ με το μακρινό σουτ του Σταύρου το οποίο αντι για τα δίχτυα του Ταϊρη, σταμάτησε στην συμβολή των δοκών της εστίας του. Ότι δεν κατάφερε το συγκρότημα του Λουκά Καραδήμου, το πέτυχαν οι «κυανόλευκοι» στο 37΄ όταν και ο Φράγκος ανέτρεψε τον Βάντερσον μέσα στην περιοχή της ομάδας του, με τον Βραζιλιάνο να μετατρέπει σε γκολ την εσχάτη των ποινών δίνοντας παράλληλα στον Απόλλωνα μαξιλαράκι ασφαλείας δύο τερμάτων, το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 52΄ ο Απόλλλωνας έφτασε πολύ κοντά στο 3-0 όμως όμως και στην φάση του Κονέ το σουτ του Φαρινόλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Κατσούλη.

Αυτό το οποίο δεν κατάφερε ο ίδιος, το πέτυχε στο 53 ο Τζιώρας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Η Καλλιθέα έπειτα από την εξέλιξη αυτή προσπάθησε να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος προκειμένου να μπει και πάλι στο παιχνίδι, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 70΄ με το τακουνάκι του Προκς να περνάει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Ταϊρη και εν συνεχεία στο 81΄ με το σουτ του Φαρία το οποίο και απέκρουσε σε κόρνερ ο Ταϊρης, με συνέπεια το σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Ταΐρης, Πάνος (66′ Ψιάνος), Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Φατιόν, Βάντερσον, Παρπέξ, Τζιώρας, Κονέ (59′ Λαγός), Φαρινόλα (80′ Συμελίδης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταύρου, Μουκτάρης, Πίκολο, Ρουσάκης (46′ Κατσικογιάννης), Τεγούσης, Μπέλης (72′ Φαρία), Προκς, Φράγκος (57′ Μπούζας), Αρναρέλλης

δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected