Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καβάλα – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-3

12381118_10153794288453139_1627072370_o-670x300Ιστορικό και πανάξιο «διπλό» πήρε πριν από λίγη ώρα στο «Ανθή Καραγιάννη» το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, που επικράτησε με 2-3 του ΑΟΚ για την 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Ο ΑΟΚ προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια, όμως οι παίκτες του Γιάννη Ιωαννίδη ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τσίλογλου και Καρλόπουλο, έφτασαν σε πανάξια νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ!Στα 56 δευτερόλεπτα, από κόρνερ του ΑΟΚ και φάση διαρκείας, ο Κανούλας πήρε την κεφαλιά και ο Πτηνόπουλος με διπλή προσπάθεια με πλασέ έγραψε το 1-0.

5′ Σουτ του Μπαρέττα, κόντρα σε αμυντικό και πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

8′ ΓΚΟΛ!Ντρίμπλα του Καρλόπουλου στον Λιόλιο, με τον στόπερ του ΑΟΚ να τον ανατρέπει και τον Βρέσκα να δείχνει την άσπρη βούλα. Στην εκτέλεση του πέναλτι ο Καρλόπουλος, ο Αθανασίου έδιωξε, αλλά στην επαναφορά ο χαφ του Βυζαντίου πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

10′ Ένα-δύο Καρλόπουλου-Τσίλογλου και σουτ του δεύτερου, πρώτα ο Αθανασίου και μετά το δοκάρι στερούν το γκολ από τον μέσο των «κιτρινόμαυρων».

11′ Εξαιρετικό σουτ με εξωτερικό φάλτσο του Τσίλογλου, ο Αθανασίου διώχνει σωτήρια με υπερένταση.

11′ Σέντρα Μαργαρίτη, δυνατό σουτ Παληγεώργου, άουτ.

45+1′ Σουτ του Κεφαλά, μπλόκαρε ο Αθανασίου με διπλή προσπάθεια.

56′ ΓΚΟΛ!Κάθετη πάσα του Δαγκούλη, ο Τσίλογλου έσπασε το οφσάιντ και πλάσαρε εύστοχα τον Αθανασίου για την ανατροπή (1-2).

61′ Αντεπίθεση του Βυζαντίου με τελικό αποδέκτη τον Τσίλογλου, που σούταρε άουτ.

82′ ΓΚΟΛ!Φάουλ Δουμάνη, κεφαλιά Τουμανίδη και 2-2.

85′ ΓΚΟΛ! Ολέθριο λάθος στην άμυνα, η μπάλα στρώνεται στον Τσίλογλου, που με πλασέ από το ύψος της περιοχής και με εξουδετερωμένο τον Αθανασίου έγραψε το 2-3.

88′ Απευθείας φάουλ του Κανούλα, έδιωξε σε κόρνερ ο Καγγελίδης.

Διαιτητές: Βρέσκας (ΕΠΣ Ημαθίας), Νικολαΐδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Παπαδάκης (ΕΠΣ Ημαθίας).

Συνθέσεις

ΑΟΚ: Αθανασίου, Μπαντάνης (76′ Τουμανίδης), Μαργαρίτης (69′ Κυγάης), Λιόλιος, Δέντσας, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος (62′ Μπλιος), Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης, Κανούλας.

Βυζάντιο: Καγγελίδης, Καζαντζίδης, Γαλακτερός, Πόπτσης, Δαγκούλης, Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος (90′ Ουζούνογλου), Αποστολίδης (77′ Ασλανίδης), Τσίλογλου (87′ Ματεντζίδης), Μπαρέττας.

*xronometro.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected