Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Super League – Όλα μηδέν στο Καυτατζόγλειο…

iraklis-panthrakikosΟ Ηρακλής γκέλαρε με τον Πανθρακικό στο Καυτανζόγλειο κι έμεινε στο 0-0 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες κατόρθωσαν να μην κάνουν σχεδόν τίποτα σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία σε μία αναμέτρηση που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Σε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο στο Καυτανζόγλειο στάδιο οι δύο ομάδες πήραν μηδέν σε όλα. Κακός ρυθμός, αργή ανάπτυξη και φάσεις που έβγαιναν με το… σταγονόμετρο, δίχως καμία εξ’ αυτών να είναι κλασσική.

Ο Ηρακλής φάνηκε επηρεασμένος από τις πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, με το πρόβλημα για τους «κυανόλευκους» να εντοπίζεται κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αφού δεν βγήκαν οι συνεργασίες, με αποτέλεσμα η μπάλα να μην φτάνει ποτέ στον Βέλλιο που είχε έναν άχαρο ρόλο, αφού αναγκάστηκε να παίξει αρκετά μέτρα μακριά από το πεδίο δράσης του. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ο Ηρακλής να απειλήσει μόλις μία φορά την εστία του Αθανασιάδη, με το σουτ του Χαντί στο 43’ το οποίο απέκρουσε ο Ελληνας πορτιέρε.

Ο Πανθρακικός, μπορεί να μην απείλησε την εστία του Χουάντερσον, με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Μάρτινς (13’) που κατέληξε άουτ, ωστόσο κρατούσε με άνεση το μηδέν στα καρέ του, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να παίρνει άριστα για το στήσιμο της ομάδας του.

Κι αν στο πρώτο ημίχρονο δεν κουνήθηκε φύλλο, στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα, άλλαξε και μέχρι το 54’ είχαν γίνει τρεις φάσεις για γκολ (δύο για τους γηπεδούχους και μία για τους φιλοξενούμενους).

Δοκάρι Βέλλιου, απάντηση Χαβίτο…

Στο 47’ ο Βέλλιος λίγο έλειψε να πετύχει ένα ακόμα καταπληκτικό γκολ, η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος του, με το σουτ που επιχείρησε από μακρινό απόσταση να τραντάζει το δοκάρι του Αθανασιάδη.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Πανθρακικός απάντησε στην ευκαιρία του Ηρακλή, με τον Χαβίτο να αστοχεί μέσα από την μικρή περιοχή, με τον Χουάντερσον να κάνει την απόκρουση του αγώνα.

Ο καταιγισμός φάσεων, συνεχίστηκε, αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήρε ο Ρομάνο, με τον Αργεντίνο να απειλεί με το κεφάλι από το σημείο του πέναλτι και τον Αθανασιάδη να διώχνει σε κόρνερ.

Κάπου εκεί οι δύο ομάδες πάτησαν και πάλι “φρένο”, ο Πανθρακικός βρήκε ξανά την οργάνωσή του, με τον Ηρακλή να προσπαθεί κυρίως με πλαγιοκοπήσεις και με μακρινά σουτ να απειλήσει τα καρέ του Αθανασιάδη.

Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον Πανθρακικό να παίρνει βαθμό έπειτα από αρκετό καιρό και τον Ηρακλή να μένει με την γλυκόπικρη γεύση, από τη στιγμή που απώλεσε δύο βαθμούς στην έδρα του.

Συνθέσεις

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Καρλίτος (55′ Κυριακίδης), Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης (55′ Πουρτουλίδης), Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Περόνε, Βέλλιος, Ρομάνο, Χαντί (77′ Πασάς).

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Παπαγεωργίου, Μεχία, Ηλιάδης (46′ Λαδάκης), Μάρτινς (81′ Ίγκορ), Χαβίτο (66′ Χασομέρης)

*με στοιχεία από το sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected