Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΑΣ Βόλος 2004 0-5 (photos)

IMG_6541Την ήττα με 0-5 γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας από την αντίστοιχη ομάδα του Βόλου 2004, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών

Τα κορίτσια του Αστέρα μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 2′ η Παπαδόπουλου δε πρόλαβε να πλασάρει, εκμεταλλευόμενη το λάθος της άμυνας του Βόλου. Στο 10′ η ίδια παίκτρια στο δυνατό σουτ που δοκίμασε έξω από την περιοχή,  η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Χατζηλαζάρου.

IMG_6563Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες ανέβασαν την πίεση στην περιοχή του Αστέρα και στο 18′ η Γάτσιου με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Βόλου.

Η συνεχής πίεση της φιλοξενούμενης ομάδας έφερε λάθη στην άμυνα των κοριτσιών του Αστέρα και στο 23′ το δυνατό σουτ της Σύρμου από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και στο 25′ με την κεφαλιά της Οικονόμου από το ύψος της μικρής περιοχής, τριπλασίασαν τα τέρματα για την ομάδα του Βόλου.

Στο 38′  στο δυνατό σουτ της Γάτσιου από πλάγια θέση, μέσα στη μικρή περιοχή, απέκρουσε σωτήρια η Ζουμπουλίδου.

Το προβάδισμα των τριών τερμάτων για την ομάδα του Βόλου, δεν πτόησε τα κορίτσια του Αστέρα που έβγαιναν συνεχώς στην αντεπίθεση και στο 48′ το δυνατό σουτ που δοκίμασε η Κιουτάχιαλη, μπλόκαρε η Χατζηλαζάρου.

Στο 49′ οι φιλοξενούμενες είχαν δοκάρι σε σουτ της Οικονόμου, αλλά στο 52′ η ιδία μετά από αδράνεια της άμυνας του Αστέρα έκανε το 0–4.

Στο 65′ διαμορφώθηκε το τελικό 0–5 με σουτ  της Σύρμου που έφυγε στην αντεπίθεση και στην επόμενη φάση, στο 66′, η ίδια είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Αλέξης Χάμπαλης): Ζουμπουλίδου, Στρίμπα, Φεϊμ, Σιακαβάρα (69′ Ιντζεβίδου), Μουρατίδου, Κιουτάχιαλη, Παπαδοπούλου (75′ Μακριδάκη), Κασιανίδου, Τσουλτζίδου (37′ Μπακάλη), Δεληγιαννίδου, Ζέρβα.

ΒΟΛΟΣ 2004 (Αντώνιος Δαλούκας): Χατζηλαζάρου, Γουγούση, Λεονταρίτη (55′ Πάσχου), Παπασακελλαρίου, Σύρμου, Avdolli (46′ Γεωργολοπούλου), Γάτσιου, Γρηγοριάδη, Πούλιου, Οικονόμου, Κορωναίου.

περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected