Κατηγορίες
Football League

Football League – Απώλεια μετά από καιρό τα Τρίκαλα! (βαθμολογία)

2e193fdeba281b3257164f67209fcd48_XL

Ο Ρίζος κατέβασε τα ρολά στο πέναλτι των Τρικάλων στο 88′, η Λαμία έφυγε με τον βαθμό από την έδρα του ΑΟΤ και οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν κορυφή!

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν 5000 Τρικαλινοί θεατές.

Την Παρασκευή η Λάρισα έκανε το… δώρο της στους Απόλλωνα, Κέρκυρα και Τρίκαλα. Οι δύο πρώτοι τα εκμεταλλεύτηκαν, με τους τελευταίους όμως να μένουν στο 1-1 κόντρα στη Λαμία, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην πιάσουν κορυφή, αλλά και να χάσουν μία θέση μένοντας στην τρίτη μαζί με τους Φαίακες.

Το παιχνίδι στα Τρίκαλα ήταν για τους γηπεδούχους κάτι σαν… τελικός, καθώς γνώριζαν πως με νίκη μένουν μόνοι πρώτοι. Αυτό φάνηκε και στα πρώτα λεπτά, με τους Τρικαλινούς να πιέζουν και να έχουν την κατοχή της μπάλας χωρίς να απειλεί ουσιαστικά. Τελικά το γκολ ήρθε, αλλά από τους φιλοξενούμενους.

Σέντρα στην περιοχή των Τρικάλων, ο Ζώνας ουσιαστικά έστρωσε στον Καραγιάννη, ο οποίος με σουτ στο 21′ έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό, ανάγκασε τον ΑΟΤ να βγει μπροστά και να ψάξει την ισοφάριση. Αυτό έγινε, χωρίς όμως να υπάρχει ουσιαστική απειλή, μέχρι και το 42′. Ο Μουμίν συνεργάστηκε με τον Δουκάκη και αυτός με σουτ έφερε το ματς στα ίσα λίγο πριν την ανάπαυλα.

δείτε εδώ τη βαθμολογία της Football League μετά από 12 παιχνίδια

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μετά από 65 λεπτά αγώνα κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Γκμπαλέ, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στα χέρια τους ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και όπως ήταν λογικό είχαν κλείσει τους χώρους, κάνοντας την ζωή των Τρικαλινών δύσκολη.

Στο 85′, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα στο μαρκάρισμα του Κοντεών στον Στεφάνοβιτς και τα Τρίκαλα είχαν την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουσκουνάς, με τον Ρίζο να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να κρατάει το 1-1, που δεν άλλαξε μέχρι και το 90′.

Συνθέσεις

Τρίκαλα : Χιώτης, Λαμπάκης (90′ Κωνσταντινίδης), Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (90′ Νιάρος), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γκμπαλέ (73′ Μακρίδης).

Λαμία : Ρίζος, Τσαμούρης, Τόσκας (71′ Ν’ Γκουέμ), Σιλιγαρδάκης, Κοντέων, Καραγιάννης, Ζουλιώτης, Πίντο, Λεάντρο, Καραλής (61′ Νατσιόπουλος), Τζόκιτς (90′ Τσόπελας).

*trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected