Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Άρης – Θύελλα Φιλώτα 4-1

arissssΣε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Άρης ένα ακόμα φετινό του παιχνίδι και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε με 4-1 τη Θύελλα Φιλώτα, με τον Νίκο Κυζερίδη να δίνει το παρών στο γήπεδο και να γνωρίζει την αποθέωση.

Ο Άρης έβγαλε μία ακόμα υποχρέωση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, συνέτριψε με σκορ 4-1 και τη Θύελλα Φιλώτα και συνέχισε το μοναχικό του ταξίδι προς τη Football League. To σημερινό παιχνίδι είχε ξεχωριστό χαρακτήρα για τους “κιτρινόμαυρους”. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την παρουσία του Νίκου Κυζερίδη στις κερκίδες του γηπέδου.

Ο παλαίμαχος άσος, αποθεώθηκε από τον κόσμο και παρακολούθησε από τη σουίτα του Θόδωρου Καρυπίδη το παιχνίδι. Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού, ο Αρης, με τον Σέρχιο Κόκε να βρίσκεται για πρώτη φορά στην ενδεκάδα, δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη βρήκε τις λύσεις και έφτασε σε μία εύκολη νίκη.

Ο Ανδρέάς Τάτος, στο 20′ ‘ανοιξε το σκορ, με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από ασίστ του Ν’ Λουντούλου. Στο 33′ οι παίκτες του Βασίλη Παπαδόπουλου, ευτύχησαν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία τους. Σκόρερ ήταν ο Ιορδανίδης με κεφαλιά.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Σέρχιο Κόκε ήταν αυτός που με ωραίο σουτ, έβαλε ξανά τον Αρη σε θέση “οδηγού” και έδιωξε το άγχος. Την “μπουγάδα” καθάρισε στο 48′ ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Ντούνης, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ιντζίδης στο 70′ (δεύτερο σερί τέρμα για τον Ελληνα αμυντικό).

Συνθέσεις

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Γεωργιάδης(60΄Βουτσιάς), Κόκε, Ροβας, Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι, Ν΄Λουντούλου (46΄Ντούνης), Καπνίδης (71΄Κωνσταντινίδης), Τάτος, Τσουμάνης.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ: Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης, Γεωργόπουλος, Πάλα, Τακίδης, Παπαγεωργίου (83΄Αθανασιάδης), Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης (66΄Καραπέτρος), Στεφανίδης, Μπαστάνης (66΄Σέχι).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected