Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-2

Χωρίς τίτλοΟ Εθνικός απογοήτευσε για μία ακόμη φορά, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Λαγκαδά στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στη Γ΄εθνική.

Έτσι η Θρακιώτικη ομάδα παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην κατάταξη, βλέποντας πλέον πιο αισιόδοξα το μέλλον ως προς την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Λαγκαδά να χάνει την πρώτη ευκαιρία, καθώς στο 16′ ο Βεϊδαμενίδης επιχείρησε το σουτ, όμως ο Συριτούδης μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα. Στο 26′ ήταν η σειρά των Εβριτών να απειλήσουν, ο Ερκάν έκανε το σουτ, με τον Καλογεράκη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Από εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοση τους και με τη συμπλήρωση 30 λεπτών στο παιχνίδι έχασαν σημαντική φάση, με τον Τσέκο να εκτελεί το φάουλ και τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να μπλοκάρουν την μπάλα. Ο Εθνικός στο 38ο λεπτό απέτυχε να ανοίξει το σκορ, μιας και στο σουτ του Πελτέκη μέσα από την περιοχή ο Καλογεράκης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, στο 39′, ο Λαγκαδάς δεν κατάφερε να σημείωσε το γκολ, καθώς το σουτ του Ξανθόπουλου από καλή θέση πέρασε άουτ και έτσι ολοκληρώθηκε ισόπαλο το ημίχρονο χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Συριτούδη να μπλοκάρει το σουτ του Παναγιωτούδη στο 48ο λεπτό. Οι Θρακιώτες πίεσαν στην συνέχεια, όμως ο Γωνιάδης δεν κατάφερε στο 52′ να νικήσει τον τερματοφύλακα του Λαγκαδά, ο οποίος απέκρουσε στη γωνία του, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ερκάν στο 55′. Έπειτα υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με σημαντικότερες αυτές των φιλοξενούμενων.

Στο 60 λεπτό ο Λεμονής πραγματοποίησε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ξανθόπουλος με προβολή απέτυχε να ανοίξει το σκορ, με τον Συριτούδη να αποκρούει εξ επαφής, όπως συνέβη και στο 69ο λεπτό, όπου και πάλι ο ίδιος παίκτης από τον Λαγκαδά σούταρε άουτ. Ο Εθνικός αντέδρασε, χάνοντας δύο ευκαιρίες, στο 72′ με τον Μαμούτ να κάνει το σουτ από πλάγια άουτ και τον Σιμιτσάκη στο 74′ να αποτυγχάνει να κερδίσει τον Καλογεράκη.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 75ο λεπτό, “παγώνοντας το Φώτης Κοσμάς”, με τον Βεϊδαμενίδη μέσα από την περιοχή να πλασάρει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Συριτούδη, βάζοντας την ομάδα του στη θέση του οδηγού. Ένα λεπτό αργότερα ακυρώθηκε σωστά ένα γκολ του Αμέτ Ερκάν, καθώς ο επιθετικός των Εβριτών έκανε φάουλ στον Λαβιδά. Οι παίκτες του Λαγκαδά έψαχναν το δεύτερο γκολ κάτι που κατάφεραν, όταν στο 81ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας η μπάλα χτύπησε στον Τσαμουρλίδη και κατέληξε στην εστία του γηπεδούχων. Στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη στην Αλεξανδρούπολη, ενώ αντίθετα οι Θρακιώτες έχασαν σημαντικό έδαφος στη μάχη της παραμονής.

Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Χελιδόνης (76′ Αμπραχαμιάν), Πελτέκης (46′ Μαμούτ), Τορομανίδης, Αμέτ Ερκάν, Τσέκος (65′ Σιμιτσάκης), Γωνιάδης

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Γιαμουρίδης): Καλογεράκης, Βασαΐτης, Πολίτης, Λαβιδάς, Σακκαλής, Καρασταύρου, Ξανθόπουλος (82′ Αθανασίου), Παναγιωτούδης (88′ Σαράφογλου), Κράβαρης (46′ Παπαναστασίου), Λεμονής, Βεϊδαμενίδης

thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected