Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Οικονόμος Τσαριτσάνης – Τύρναβος 2-2 (photos)

eacc345f97ea79cf799280a42854295c_DSC_0074Οικονόμος Τσαριτσάνης και Τύρναβος αναμετρήθηκαν την Κυριακή (13/12) στο «Γ. Μητσιμπόνας» με τις δύο ομάδες να παίρνουν στο φινάλε από έναν βαθμό στο τελικό 2-2.

Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαροποιήσει κατά πρώτο λόγο τον Οικονόμο και κατά δεύτερο τον Τύρναβο που θέλει μόνο νίκες για να ξεκολλήσει από τα χαμηλά της βαθμολογίας

Χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 72’ και ενώ το σκορ ήταν 2-2. Πολλά τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων και ιδιαίτερα στο κέντρο. Το πάλεψε ο Τύρναβος και στις αντεπιθέσεις ήταν καλύτερος. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου και από τις δύο ομάδες.

Έντονο χρώμα έδωσαν οι οργανωμένοι των γηπεδούχους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δυνατό και συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Οικονόμο και τον Τύρναβο, πολλές οι εναλλαγές της μπάλας και πραγματικά μέχρι και το τελευταίο λεπτό κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον.

Πολύ νωρίς στο 6’ για τον Οικονόμο ωραία ξέφυγε ο Μπαλής από το κέντρο, έσπασε την μπάλα στον Τόλιο, αυτός από κοντά την έστειλε άουτ. Στο 13’ η Τσαριτσάνη είχε μια μεγάλη ευκαιρία όταν όμορφη σέντρα από πλάγια αριστερά έβγαλε ο Παπαγεωρίου, έβγαλε τον Βούζα σε θέση τετ α τετ η κεφαλιά όμως πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 17’ όμορφα ξέφυγε ο Καραγκούνης που έβγαλε σε θέση βολής τον Βούζα και αυτός με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0. Στο 26’ ύστερα από καλοχτυπημένο φάουλ του Χρηστίδη ήρθε η ισοπαλία για τον Τύρναβο.

Στο 31’ συνδυάστηκαν ωραία ο Τόλιος με τον πολύ καλό Παπαγεωργίου και αυτός με την μία έκανε το σουτ και το 2-1. Στο 62’ καλό το σουτ από τον Σενκάϊ από αριστερά, η μπάλα σύριζα μπροστά από την εστία και άουτ.

Στο 68’ ο Λίταινας έβγαλε όμορφη πάσα στον Σβερκούλη και αυτός έφερε το παιχνίδι πάλι στα ίσα και το 2-2. Η μεγάλη ευκαιρία για τον Οικονόμο να πάρει τη νίκη ήταν στο 72’ όταν ο Κρίτσας ανέτρεψε τον Μπαλή, δόθηκε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος όμως ο Παπαγιάννης απέκρουσε. Ο Καμπέρης πήρε το ριμπάουντ στην ίδια φάση και πάλι η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα.

Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Καραγιάννης (88’ Καραβασίλης), Παπαγεωργίου, Κορομηλάς, Μπαλής, Σιάτρας, Καμπέρης, Αγριόδημος, Βούζας, Τόλιος (61’ Νάνος), Καραγκούνης (30’ λ.τ. Σενκάϊ).

Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Κρίτσας, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Τασιούλης (61’ Σβερκούλης), Λούγκος (81’ Μανιώτης), Τσιρλίδης, Λίταινας, Χρηστίδης (69’ Παπαχρήστος).

*περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected