Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Οπούντιος Μαρτίνου – Πύρασος 2-2 (photos)

Martino-Pyrasos5Οι επαναλαμβανόμενες αυτοκτονίες στο Μαρτίνο έχουν γίνει συνήθεια για το φετινό Οπούντιο που «κατάφερε» σε ένα ακόμη δικό του παιχνίδι να μη γευτεί τη χαρά της νίκης.

Αν και προηγήθηκε 2-0 του Πύρασου Ν. Αγχιάλου, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 που δεν επιτρέπει να αισιοδοξεί για το μέλλον του στην κατηγορία.

Αυτή ήταν η 3η εντός έδρας και 7η συνολικά ισοπαλία – έγκλημα που έχει παραχωρήσει ο Οπούντιος! Αν και από το πρώτο λεπτό έδειξε τσαμπουκά και βεβαιότητα στο ποιος είναι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και πάλι δεν κατάφερε να εισπράξει τρεις βαθμούς μένοντας βυθισμένος στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σαφώς και υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία του Δημητρόπουλου από την Ανατολική Αττική, αλλά τα λάθη του έπληξαν και τον Πύρασο και πρέπει να αναζητηθούν αλλού οι ευθύνες της φετινής αστοχίας.

 

Από τα μελανά σημεία του αγώνα και η άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους του Κοντοβά των φιλοξενούμενων με τη λήξη της αναμέτρησης.

Φάσεις και γκολ

7’: Σέντρα του Ν. Κωτσαλά από αριστερά 1η κεφαλιά Θαναηλάκη, 2η του Καντού για τον επερχόμενο Κόκα πρόλαβε ο Χαλάτσης.

16’: Προσπάθεια του Πέππα για τον Καντού από δεξιά, άλλη μία αξιόλογη προσπάθεια δε θα έχει ευτυχή κατάληξη αφού πρόλαβαν οι αμυντικοί.

19’: Σέντρα του Κοτζαθανάση, κεφαλιά προς τα πίσω του Ν. Κωτσαλά παραλίγο αυτογκόλ με την μπάλα να φεύγει μόλις κόρνερ.

20’: Και πάλι από τον Κοτζαθανάση ένα κόρνερ αυτή τη φορά και μι ακεφαλιά του Μαλακασιώτη από καλή θέση θα φύγει άουτ.

23’: Πάσα του καντού στον κενό χώρο για τον Πέππα, η παρέμβαση του Καψιώτη όμως ήταν σωτήρι αγια να προλάβει ο Χασιώτης προ του επιθετικού του Μαρτίνου.

24’: Εντυπωσιακή ενέργεια του θαναηλάκη από το χώρο της μεσαίας γραμμής και πάσα στο ύψος της περιοχής για το Ν. Κωτσαλά που θα σουτάρει άστοχα.

29’: Από σέντρα του Ν. Κωτσαλά ο Θαναηλάκης θα στρώσει στον Πέππα που θα σουτάρει για να καταλήξει η μπάλα κόρνερ από τα σώματα των αμυντικών.

40’: Και νέα σέντρα του Κωτσαλά και κεφαλιά του Δέδε αυτή τη φορά λίγο άουτ.

42’: ΓΚΟΛ! Ο Κόκα θα περάσει γρήγορα εντός περιοχής για τον Καντού που με προσποίηση θα αδειάσει την αντίπαλη άμυνα και με δυνατό πλασέ θα τη στείλει στη δεξιά γωνία και στα δίχτυα μέσα σε πανηγυρισμούς (1-0).

45’: Ωραίο κοντρόλ και σουτ από τον Δέδε άουτ.

48’: Σέντρα του Κουτσούμπα από δεξιά κεφαλιά του Θαναηλάκη μόλις άουτ.

54’: ΓΚΟΛ! Οι ρόλοι θα αλλάξουν με τον Καντού να τροφοδοτεί και με τον Κόκα με πανομοιότυπο τρόπο αφού θα αδειάσει τον προσωπικό του αντίπαλο θα πλασάρει αυτή τη φορά στην αριστερή γωνία του Χαλάτση για το 2-0.

60’: Χρυσή ευκαιρία για το Μαρτίνο να τελειώσει το ματς σε τετ-α-τετ του Θαναηλάκη, με τον Χαλάτση να σώζει σωτήρια με τα πόδια.

64’: Φάουλ του Μυργιώτη από αριστερά, κεφαλιά του Αναστασίου άουτ.

69’: ΓΚΟΛ! Τετ-α-τετ του Κοντοβά σε μπάσιμο του από δεξιά και ωραίο πλασέ στα δίχτυα του Καρανάσου που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ (2-1)

78’: ΓΚΟΛ! Νέο μπάσιμο από τον Κοντοβά από την ίδια θέση και πέναλτυ, σύμφωνα με τον διαιτητή, στο μαρκάρισμα που του έγινε από Καρανάσο και Σπυριδάκη. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Στεφανής φέρνοντας το ματς στα ίσα.

81’: Σέντρα του Δέδε, αδύναμη κεφαλιά του αμαρκάριστου Θαναηλάκη, με την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του Χαλάτση κόρνερ. Στην αμέσως επόμενη φάση νέα σέντρα από τον Δέδε και νέα κεφαλιά αυτή τη φορά από τον Σπυριδάκη και πάλι αδύναμη που μπλόκαρε τώρα σταθερά ο Χαλάτσης.

84’: Ωραία κίνηση αλλά άστοχο σουτ του Δέδε άουτ.

90’: Μπάσιμο του Κακάβα και πάσα στον Θαναηλάκη που δεν είχε σωστή θέση και δεν μπόρεσε να απειλήσει από καλή θέση.

Συνθέσεις

Οπούντιος Μαρτίνου: Καρανάσος, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς Γ., Σπυριδάκης, Καταραχιάς (85’ Κακάβας), Δέδες, Καντού, Πέππας, Θαναηλάκης, Κωτσαλάς Ν. (71’ Ζαχαρόπουλος), Κόκα

Πύρασος: Χαλάτσης, Καψιώτης (46’ Δημητριάδης), Χατζητρακόσιας (49’ Δαμάσκος), Μπόρας, Κοτζαθανάσης, Στεφανής, Μπασδάνης, Μαλακασιώτης, Τσιουρέλης (63’ Μυργιώτης), Κοντοβάς, Αναστασίου

περισσότερες φωτογραφίες στο efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected