Κατηγορίες
Super League 1

SKODA Ξάνθη – Έγραψαν ιστορία οι Ακρίτες, έφτασαν τα 1.000 γκολ στη μεγάλη κατηγορία!

Χωρίς τίτλοΙστορία έγραψε ο  Ντάνιελ Νιέτο που πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της Ξανθιώτικης ΠΑΕ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά έβαλε τους Θρακιώτες σε μια ξεχωριστή κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς η ομάδα της Skoda Ξάνθη έγινε μόλις η 11η ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου που φτάνει τα 1.000 γκολ στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα της Ξάνθης που απο το 1989 που ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική, έχει γράψει την δική της ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μετέχοντας πλέον για 27η σεζόν χωρίς να έχει υποβιβαστεί ποτέ, κατάφερε να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ, καθώς έγινε η 11η ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής και τα τελευταία χρόνια Super League, που σπάει το όριο των 1.000 γκολ.

Σε αυτήν την ιδιότυπη και ξεχωριστή  11άδα μετέχουν ακόμα ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Πανιώνιος, ο ΟΦΗ, ο Απόλλων Σμύρνης και ο ιστορικός Εθνικός Πειραιώς. Πλέον στους δέκα προαναφερθέντες προστέθηκε και η Ξάνθη

thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected