Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συγκλονιστικές στιγμές στο φιλικό προς τιμή του Νίκου Κυζερίδη (photos+vid)

Χωρίς τίτλοΦοβερές, στιγμές, έντονα συναισθήματα και πάνω από όλα αισιοδοξία σημειώθηκαν το μεσημέρι τη Δευτέρας (14/12) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εκεί που οι παλαίμαχοι του Άρη και της ΑΕΛ, τίμησαν τον Νίκο Κυζερδη σε φιλικό (3-1 για τους Θεσσαλονικείς) που έγινε προς ενίσχυση του πρώην ποδοσφαιριστή των κίτρινων, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δυναμικό «παρών» και από τους φίλους του Άρη, αλλά και απλού κόσμου που γέμισε τα επίσημα του «Βικελίδης».

«Ενα ευχαριστώ, είναι πολύ λίγο για όλους εσάς, που μπορώ να εκφράσω αυτή τη στιγμή. Θα σας πω κάτι, που το μοιράστηκα με την γυναίκα μου, χθες το βράδυ στο τηλέφωνο. Μετά από μία τέτοια καριέρα και μία οικογένεια όπως ο Αρης, δεν ζητάω τίποτε άλλο από τον Θεό. Τουλάχιστον αμα φύγω από αυτή τη ζωή, θα φύγω με την δική σας αγάπη», είπε γεμάτος συγκίνηση.

Ο Αγγελος Χαριστέας σχολίασε από την μεριά του: «Χαίρομαι πραγματικά, που έστω και ένα τέτοιο γεγονός, μας ένωσε όλους τους παλιούς παίκτες του Αρη και βρισκόμαστε σήμερα εδώ, για έναν πολύ ιερό σκοπό. Οταν ένας συνάνθρωπος μας όπως ο Νίκος Κυζερίδης, χρειάστηκε την βοήθεια και την συμπαράσταση μας, χαίρομαι που είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε και να τον βοηθήσουμε», ήταν τα λόγα του παλαίμαχου επιθετικού της ομάδας.

Για τον Άρη έπαιξαν οι: Κατσιαρός, Καρκαμάνης, Αναγνώστου, Σίτσας, Κατεργιαννάκης, Τολούδης, Τζιώλας, Βένος, Κολτσίδας, Μιχαλήτσος, Κυερίδης, Κούης, Δράμπης, Αναστόπουλος, Μπακούρας, Χαριστέας, Ζήνδρος, Σκέντζος

δείτε περισσότερες φωτογραφίες και στιγμιότυπα στο sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected