Football League

Football League – Αποχωρήσεις σε Λαμία και Αίγιο!

e5a62aaaf7055e34b428e34639d9813f_e2319787e7e5866e678407ed13539c2d_P1010363Την λύση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Τσιλούλη, ανακοίνωσε η διοίκηση της Λαμίας.

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία κάνει γνωστή την λύση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Τσιλούλη, προχώρησε η διοίκηση της Λαμίας, με τον εν λόγω παίκτη να είναι ο τρίτος που αποχψρεί από τις τάξεις της ομάδας της Φθιώτιδας μετά τους Γκίνη, Καλλέργη, αλλά και τον Θαναηλάκη που δόθηκε δανεικός στον Οπούντιο Μαρτίνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Τσιλούλη στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

αρχείο λήψης

Την λύση της συνεργασίας της με τον επιθετικό Βασίλη Μπούνα, ανακοίνωσε η διοίκηση του Παναιγιάλειου.

Στην έκδοση ανακοίνωσης μέσω της οποίας γνωστοποιεί την λύση της συνεργασίας της με τον επιθετικό Βασίλη Μπούνα, προχώρησε η διοίκηση του Παναιγιάλειου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος προχώρησε σήμερα σε κοινή συναινέση λύση συμβολαίου με τον Βασίλη Μπούνα. Ο Βασίλης Μπούνας που για μια δεκαετία προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, τα τελευταία χρόνια και ως ένας εκ των αρχηγών, ξεχώρισε όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και για το ήθος και τον επαγγελματισμό του.

Επίσης, σημαντική συμβολή είχε και στην προβολή του κοινωνικού έργου του συλλόγου μας αφού πάντα με προθυμία και διάθεση συμμετείχε σε αυτού του είδους τις δράσεις. Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται προσωπική και οικογενειακή ευτυχία καθώς και καλή επιτυχία στην μετέπειτα καριέρα του».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected