Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Football League – Ο Μούσα Ποκόνγκ η πρώτη μεταγραφή!

PongogΟ Μούσα Πόκονγκ Ετιέν Λε Ντους θα είναι η πρώτη μεταγραφή για την περίοδο του χειμώνα για τον Κισσαμικό. Πρόκειται για μία προσθήκη που ουσιαστικά θα έρθει σε πέρας με λίγους μήνες… καθυστέρησης, αφού ήταν να γινόταν το περασμένο καλοκαίρι.

Τότε δεν είχε προλάβει ουσιαστικά ο Κισσαμικός να φτιάξει τα χαρτιά του Πόκονγκ και να τον κάνει δικό του, ενώ σε παρόμοια φάση είναι και τώρα, προσπαθώντας να ολοκληρώσει αυτή τη μεταγραφή. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι ο Πόκονγκ βρίσκεται ήδη στο Καστέλι και προπονείται με την χανιώτικη ομάδα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΚΟΝΓΚ

Ο Πόκονγκ είναι από το Καμερούν, με ύψος 1.70μ. και η ηλικία του είναι 28 ετών (13/8/1987). Πέρσι έκανε μια πολύ καλή χρονιά στον Τύρναβο που παρότι υποβιβάστηκε, ο ίδιος μέτρησε 29 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ και 5 ακόμα στο Κύπελλο, σημειώνοντας σε σύνολο 7 τέρματα. Πιο πριν ήταν στα Ψαχνά όπου σε 2 χρονιές σημείωσε 30 συμμετοχές και 5 γκολ στη Φούτμπολ Λιγκ. Ουσιαστικά ο Κισσαμικός θα είναι ο τρίτος σταθμός στην καριέρα του στην Ελλάδα, με τη μεταγραφή ν’ αναμένεται ν’ ανακοινωθεί προσεχώς.

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected