Κατηγορίες
Διάφορα

Οι νικητές της κλήρωσης του Μεζεδοπωλείου – Ουζερί “Πλάτανος”! (photos+vid)

DSCN0355Πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/12) η κλήρωση των δώρων του Μεζεδοπωλείου-Ουζερί “Πλάτανος” στη Βέροια!

Η πλέον παραδοσιακή ταβέρνα της πόλης προσφέρει στον νικητή ένα τραπέζι για τέσσερα άτομα αλλά και τέσσερις φιάλες κρασί (δύο ανά τραπέζι τεσσάρων ατόμων), μέσω από τη διαδικασία των likes στη σελίδα του Πλάτανου στο facebook.

DSCN0354

Ο μεγάλος νικητής, ανάμεσα στις 200 περίπου συμμετοχές, που με την παρέα του θα παραλάβει το δώρο του την Τρίτη 28/12 είναι ο Θωμάς Ράντης (Thomas Ranths στο facebook) ο οποίος αναδείχτηκε από τη σημερινή κλήρωση. Παράλληλα, από την κληρωτίδα βγήκαν και δύο επιλαχόντες, ο Στέλιος Αλιγαζάκης (Stelios Aligazakis Maria Lekanidou στο facebook) ως πρώτος και ο Θωμάς Ορδουλίδης (Thomas Ordoulidis) ως δεύτερος.

Οι τυχεροί που κερδίζουν τις φιάλες κρασί είναι οι Αλέξης Σιχωνίδης (Alex Sixonidhs στο facebook) και Δημήτρης Ιορδανίδης (Dimitris Iordanidis στο facebook). Επιλαχόντες στη συγκεκριμένη διαδικασία οι : Χαρούλα Χαμαλίδου (Xaroula Xamalidou στο facebook), Κατερίνα Τσιπροπούλου (Katerina Tsipropoulou στο facebook) και Ανθή Τσαγιοπούλου (Anthi Tsagiopoulou στο facebook).

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 23310 22286 ή στο 6978 008470.

δείτε όλη τη διαδικασία σε βίντεο :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected