Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης

kypello-ellados-omiloi-570Το κυρίως μέρος της τελευταίας αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, διεξάγεται την Τετάρτη (16/12) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις.

Η αυλαία ανοίγει στις 15:00 με τα ματς του 2ου και του 8ου ομίλου. Για τον 2ο όμιλο ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Πανιώνιο, με τους γηπεδούχους να βολεύονται ακόμα και με την ισοπαλία και τους φιλοξενούμενους να έχουν περάσει ήδη στην επόμενη φάση. Στο άλλο ζευγάρι η Ζάκυνθος υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Στον 8ο όμιλο τα πράγματα είναι μπερδεμένα καθώς με εξαίρεση τον Αστέρα Τρίπολης που έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση, τρεις ομάδες διεκδικούν το άλλο εισιτήριο. Οι Αρκάδες δοκιμάζονται στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, ενώ ο Κισσαμικός υποδέχεται την Καλλονή.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις στις 17:15 για τον 6ο όμιλο, όπου τα πάντα είναι ανοιχτά. Βέροια και Ατρόμητος έχουν 4 βαθμούς, με την Καλλιθέα που έχει 3 να βρίσκεται στο κόλπο. Η Βέροια παίζει στην έδρα της Λαμίας, ενώ ο Ατρόμητος παίζει στην Καλλιθέα με την τοπική ομάδα.

Τέλος στις 19:30 κλείνει και η δεύτερη μέρα του Κυπέλλου με δύο αναμετρήσεις του 5ου ομίλου. Ο Απόλλωνας Σμύρνης υποδέχεται στη Ριζούπολη τον Ολυμπιακό και ο Παναιγιάλειος τον Πλατανιά.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected