Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Ο πρόεδρος της Λέστερ…απασφάλισε!

vardyΔεδομένο θα πρέπει να θεωρείται για κάθε παίκτη της Λέστερ ένα «εξτραδάκι» ύψους 300.000 λίρων, ανεξάρτητα από την πορεία των «αλεπούδων» στη συνέχεια της Premier League.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι είναι η ευχάριστη έκπληξη στο «νησί» και φιγουράρει στην πρώτη θέση της Premier League. Κάτι που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της. Βέβαια η Λέστερ δεν ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο τον τίτλο, αλλά με στόχο την παραμονή.

Και κατ’ επέκταση οι στόχοι, τα πριμ και όλα τα δεδομένα στο στρατόπεδο των «αλεπούδων» είχαν οριστεί με βάση τη «ρεαλιστική» προσέγγιση. Σύμφωνα με τη Daily Mail ανάμεσα στα πριμ που είχαν συμφωνήσει οι παίκτες ήταν ένα ποσό ύψους 300.000 λιρών για κάθε παίκτη σε περίπτωση που η ομάδα «σωθεί»! Κάτι που συνέβη και την προηγούμενη σεζόν!

Λέμε ότι όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο, αλλά το ενδεχόμενο να υποβιβαστεί φέτος η Λέστερ φαντάζει απίθανο και ως εκ τούτου κάθε παίκτης των «αλεπούδων» μπορεί ήδη να σχεδιάζει πως θα ξοδέψει το πριμ των 300.000 λιρών…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected