Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καμπανιακός – Εθνικός Αγιονερίου 3-1 (vid)

Καμπανιακός-Εθνικός Αγιονερίου 3-1 (vid)Στην έκτη θέση του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής έπιασε ο Καμπανιακός τον Εθνικό Αγιονερίου, καθώς επικράτησε 3-1 της ομάδας του Γιώργου Γεωργιάδη για την μεσοβδόμαδη 16η αγωνιστική.

Τα πράγματα ξεκίνησαν θετικά από την αρχή για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 17ο λεπτό ο Φουρτζίου με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Καμπανιακό. Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να ήταν ήρεμο και μόλις ένα γκολ, η επανάληψη όμως έκρυβε τρία γκολ, ένταση και μία κόκκινη κάρτα.

Ο Εθνικός ισοφάρισε στο 60’ με δυνατό σουτ του Υψηλού, όμως οι παίκτες του διδύμου στον πάγκο (του Γιάννη Ζαπρόπουλου και του Νίκου Βαμβακούλα) πήραν τον προβάδισμα στο 68ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι με τον Κουντουρά. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους φιλοξενούμενους όταν στο 85ο λεπτό ο Μπελίτσας άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του (απευθείας κόκκινη) και στο 87’ ο Πάλλας έπειτα από ασίστ του Μπάλιου διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Μελτζανίδης, Παπαδάκης-Κελεσίδης (Ημαθίας)

Συνθέσεις

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ζαπρόπουλος-Νίκος Βαμβακούλας): Κηπουρός, Παπάζης, Αλμπάνης (67′ Σαρίδης), Δουρμούσης, Ραγκαβίνας, Πετρούσης, Πάλλας, Σαπανίδης (75′ Γαβανάς), Χρήστου, Κουντουράς, Φουρτζίου (65′ Μπάλιος)

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γουναρίδης, Μπουζούρας, Κιόρτσης (80′ Μπελίτσας), Ζελέγκου (28′ Μητσιός), Μιλκούδης, Κοντσίδης, Υψηλός, Στ. Στεφανίδης, Παλιάτσιος, Ν. Στεφανίδης, Δρόσος.

ρεπορτάζ : pamebala.gr

φωτ. : kampaniasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected