Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αιγινιακός – Οπούντιος Μαρτίνου 4-0

Χωρίς-τίτλο12Ένας ψυχωμένος Αιγινιακός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Οπούντιο Μαρτίνου και με την εμφάνιση του πιστοποίησε την παρουσία του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Γ΄εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας ήταν ανώτερη σε όλο στο παιχνίδι, πέτυχε 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήρε άλλους 3 βαθμούς τους οποίους πρόσθεσε στην μέχρι τώρα συγκομιδή του.

Το σκορ άνοιξε σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα στο 17΄με τον Πλάτωνα Καρακατσάνη. Το 1-0 δεν έμεινε για πολύ αφού ο Ισπανός Ντεβέσα Ντίντακ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά έδωσε το μήνυμα γι αυτό που τελικά ακολούθησε.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τον Περικλή Αμανατίδη από τον πάγκο τους αφού αποβλήθηκε τόσο ο ίδιος όσο και ο βοηθός του αλλά παρόλα αυτά συνέχισαν να πολιορκούν και στο δεύτερο μέρος την ομάδα της Φθιώτιδας για να πετύχουν κι άλλα γκολ και να «καθαρίσουν» το παιχνίδι.

Ο Αιγινιακός έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 80΄όταν και αποβλήθηκε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος αλλά αυτό ίσως αποτέλεσε το λόγο για να πεισμώσουν ακόμη περισσότερο και να πετύχουν μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή ακόμη δυο τέρματα με τον μόνιμο σκόρερ Δημήτρη Γκούρτσα και τον Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου.

Έτσι η ομάδα της Πιερίας πανηγύρισε μια ακόμη επιτυχία και συνεχίζει την ανοδική της πορεία προς τον τίτλο.

Συνθέσεις

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Ράντκο, Δήμου, Σαββίδης, Καρακατσάνης, Ζούκος, Γκούρτσας, Ντεβέσα, Κουτσοσπύρος

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς Γ., Σπυριδάκης, Καταραχιάς, Δέδες, Καντού, Πέπας, Θαναηλάκης (67’ Πατσαρούχας), Κωτσαλάς Ν., Νικολόπουλος.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected