Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Κύπελλο Ελλάδας – Εντυπωσιακό ματς στα Χανιά και πρόκριση για τους Κρητικούς!

goal-GESIOS1Ο ΑΟ Χανιά θα δώσει το “παρών” για δεύτερη σερί χρονιά στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά από καταπληκτική εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πανθρακικό στα Περιβόλια και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση!

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον ΑΟΧ με γκολ του Ρίκκα στο 7′, μετά από πέναλτι του Μασάδο. Ο Πανθρακικός ισοφάρισε γρήγορα στο 18′ με τον Ψάλτη και οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να ανατρέψουν τα πράγματα με τον Μαρκόπουλο στο 55′. Η νίκη έδινε την πρόκριση στον Πανθρακικό!

Ο Α.Ο.Χανιά δεν πτοήθηκε και αφού είχε δοκάρι με τον Γκέσιο στο 57′, ο ίδιος παίκτης κατάφερε να κάνει το 2-2 στο 68′ που έγειρε και πάλι την πρόκριση στην πλευρά της χανιώτικης ομάδας!

Όπερ και εγένετο! Ο ΑΟΧ κράτησε και μάλιστα, σχετικά άνετα το 2-2 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση μαζί με τον ΠΑΟΚ (1ος στον όμιλο) που έφερε 1-1 στον Βόλο, με τον Ολυμπιακό.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

5’ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΟΧ! Ο Ζδράβος ανατρέπει τον Δεινόπαπα και ο Δελφάκης δίνει πέναλτι στον ΑΟΧ!

7’ ΓΚΟΛ ΑΟΧ! Το πέναλτι εκτελεί ο Μασάδο αποκρούει ο Πασχαλάκης και στην επαναφορά ο Ρίκα κάνει το 1-0 με κεφαλιά!

12’ ΔΟΚΑΡΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ! Σουτ του Μουδούρογλου έξω από την περιοχή, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού.

18’ ΓΚΟΛ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ! Σέντρα του Μαρκόπουλου από δεξιά, τυφλό διώξιμο από την άμυνα των Χανιών και ο Ψάλτης, με εκπληκτικό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, ισοφαρίζει σε 1-1!

37’Σουτ του Μουδούρογλου από θέση μέσα αριστερά, η μπάλα πέρασε άουτ.

45+1: Ο Νικόλτσης μπήκε στην περιοχή από δεξιά, πέρασε τον Διαμαντόπουλο, έβγαλε στον Χασομέρη, ο οποίος πλάσαρε πάνω στον Μπλάζιτς εξ επαφής.

47’ Καλό σουτ του Χαβίτο από δεξιά, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Μπλάζιτς απέκρουσε με διπλή προσπάθεια.

55’ ΓΚΟΛ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ! Ο Χαβίτο έκλεψε την μπάλα, έβγαλε δεξιά στον Νικόλτση, ο οποίος γύρισε την μπάλα παράλληλα και σε κενή εστία ο Μαρκόπουλος σκόραρε με προβολή, κάνοντας το 1-2.

57’ ΔΟΚΑΡΙ ΑΟΧ! Ο Γκέσιος πιάνει ένα ασύλληπτο σουτ, αλλά η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη.

68’ ΓΚΟΛ ΑΟΧ! Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μασάδο, κοιμήθηκε η άμυνα του Πανθρακικού, ο Γκέσιος πήγε προς την μπάλα και σκόραρε με κεφαλιά, κάνοντας το 2-2.

69’ Κλέβει ο Γκέσιος και βγαίνει τετ-α-τετ, το σουτ του αποκρούει, όμως, ο Πασχαλάκης και στη συνέχεια της φάσης ο Σέτι πρόλαβε τον Δεινόπαππα.

Συνθέσεις

Α.Ο.ΧΑΝΙΑ (Γ.Λυρώνης): Μπλάζιτς, Χατζηλιάδης, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Σαΐν, Ρίκκα (64’Ν.Νύκταρης), Τσούτσης, Δεινόπαπας (75’ Σάντερσον), Γκέσιος (82’ Σταματής).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δ.Ελευθερόπουλος): Πασχαλάκης, Παπαχρήστος (58’ Ποτουρίδης), Σέτι, Χρήστου, Μπουγαΐδης, Ζδράβος (71’ Ροζέριο), Ψάλτης, Χασομέρης (46’ Χαβίτο), Νικόλτσης, Μαρκόπουλος, Μουδούρογλου.

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected