Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Οι “ισχυροί” και οι “αδύναμοι” της επόμενης φάσης

κυπελλο ελλαδας1Το πρόγραμμα του Κυπέλλου ολοκληρώνεται αύριο με τους αγώνες του Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ και Χανιά-Πανθρακικός του 3ου ομίλου, Παναχαϊκή-Λεβαδειακός και Κέρκυρα-Παναθηναϊκός του 4ου  ομίλου, Λάρισα-ΑΕΚ και Πανελευσινιακός-Ξάνθη του 7ου ομίλου.

Από τους εν λόγω ομίλους στον 3ο έχει περάσει ήδη ο ΠΑΟΚ, στον 4ο ο Παναθηναϊκός ενώ στον 7οόμιλο έχουν προκριθεί ήδη και η Λάρισα και η ΑΕΚ.

Η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας αναφέρει ότι στην 3η φάση οι δεκαέξι ομάδες χωρίζονται σε δύο γκρουπ δυναμικότητας. Οι οχτώ ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση στον όμιλό τους, θα συγκροτήσουν το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και οι υπόλοιπες οχτώ ομάδες θα συγκροτήσουν το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Κάθε μία ομάδα από το πρώτο γκρουπ θα κληρωθεί με μια ομάδα από το δεύτερο γκρουπ. Στους αγώνες της 3ης φάσης γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα θα είναι οι ομάδες του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας και οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας.

Άρα με όσα αναφέρει η προκήρυξη της ΕΠΟ τα μέχρι στιγμής γκρουπ είναι:

Πρώτο γκρουπ: Ηρακλής, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, ΑΕΚ ή Λάρισα*, Αστέρας Τρίπολης

Δεύτερο γκρουπ: ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλης, Χανιά ή Πανθρακικός, Λεβαδειακός ή Κέρκυρα, Πλατανιάς, Βέροια, Λάρισα ή ΑΕΚ*, Καλλονή

*Ανάλογα στο τι θα γίνει στο μεταξύ τους ματς

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected