Football League

Football League – Τέλος ο Αθανασόπουλος, ακολουθεί ο Ασίγκμπα

ασιγκμπα-332x209Τα προβλήματα για τον Δημήτρη Σπανό και οι αποχωρήσεις παικτών στην Παναχαϊκή δεν έχουν τέλος.

Κάθε μέρα σχεδόν προστίθεται ένα νέο όνομα στη σχετική λίστα. Έτσι, η τελευταία… προσθήκη είναι ο Μαρκ Ασίγκμπα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Γκανέζος αμυντικός έχει μεν συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2016 αλλά εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά των διοικούντων την ΠΑΕ είχαν γίνει προσπάθειες για την ανανέωση του συμβολαίου του 25χρονου αμυντικού, ώστε να έχει οικονομικό όφελος από τυχόν αποχώρησή του αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Οπότε αναμένεται να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση των ιθυνόντων των Αχαιών στην επιθυμία του Αφρικανού μπακ, για τον οποίο έχει ήδη υπάρξει ενδιαφέρον και από ομάδες της Super League.

Επίσης, παρελθόν αποτελεί και τυπικά ο Χρήστος Αθανασόπουλος που έλυσε τελικά κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Ο έμπειρος πορτιέρο είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει και το διαφαινόμενο «διαζύγιο» ήταν απλά θέμα χρόνου. Τέλος, αναφορικά με τον Πέδρο, έχει ήδη γνωστοποιήσει ότι αποχωρεί την Δευτέρα (21/12) από την ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected