Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΦΑΣ Νάουσα 1-4 (photos)

ebce90a920853d48d9db67b86ecae119

Τρία πολύ βασικά συστατικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι η εμπειρία, η φυσική κατάσταση αλλά και ο ενθουσιασμός.

Τα δύο πρώτα τα είχε σε μεγάλο βαθμό ο ΦΑΣ Νάουσα στο σημερινό παιχνίδι και κατάφερε να “υποτάξει” τον μαχητικό Αχιλλέα, που είχε σε υπερθετικό βαθμό το τρίτο στοιχείο και μέχρι ενός σημείου το δεύτερο. Κι αυτό γιατί, η μεγάλη προσπάθεια του πρώτου μέρους από πλευράς γηπεδούχων είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν από δυνάμεις μετά το 60′ και το συγκρότημα του Γιάννη Κερλίδη να καταφέρει με αντεπίθεση διαρκείας στη συνέχεια, να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Οι 300 περίπου θεατές που γέμισαν την κερκίδα του Δημοτικού Γηπέδου Γιαννακοχωρίου αλλά και τα πέριξ σημεία του αγωνιστικού χώρου, απόλαυσαν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Ο Αχιλλέας, αρκετά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και με τον δεδομένο ενθουσιασμό που πηγάζει από το νεανικό ρόστερ, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και για μία ώρα είχε το προβάδισμα. Το γκολ του Παρθενόπουλου στο 28′ ήταν αυτό χώριζε τις ομάδες μέχρι το 60′, ωστόσο οι δύο “χρυσές αλλαγές” του Γιάννη Κερλίδη (Γιώργος Πατατούκας και Αδάμ Βλαχοδήμος) ήταν αυτοί που πήραν από το…χέρι τον ΦΑΣ, ο οποίος με τρία γκολ σε έξι λεπτά(!) “ξεκλείδωσε” την αντίπαλη άμυνα και μετέτρεψε τα τελευταία λεπτά σε τυπική διαδικασία.

Αυτή ήταν η 11η φετινή νίκη για τους “κυανόλευκους” (τέταρτη εκτός έδρας) ενώ “έπιασαν” τον ΑΣ Ειρηνούπολης στην επιθετική αποτελεσματικότητα καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν πετύχει από 37 τέρματα. Από την άλλη πλευρά, ο Αχιλλέας γνώρισε την 8η ήττα στο πρωτάθλημα (3η εντός).

Να σημειώσουμε πως με τη σημερινή του συμμετοχή, ο Νίκος Περηφανόπουλος συμπλήρωσε 200 συνεχόμενες παρουσίες από τον Σεπτέμβριο του 2009, επίδοση που προέκυψε από έρευνα του SportsUp και τον κατατάσσει στους ρέκορντμαν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

54c2dfe3d9a425a24f66fd2160409cbcΤο φιλμ της αναμέτρησης 

5′ Σουτ με προϋποθέσεις από τον Μουρίκι, η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

24′ Επέλαση του Λαμπριανίδη από αριστερά, αφού πέρασε τέσσερις αντιπάλους, πάσαρε στον Καφέ ο οποίος έκανε το σουτ για να αποκρούσει σωτήρια ο Ηλιάδης

28′ ΓΚΟΛ! Σέντρα ακριβείας από τον Γιαμαλίδη, ο Παρθενόπουλος με κεφαλιά “έγραψε” το 1-0 για τον Αχιλλέα.

32′ Πλασέ του Λαμπριανίδη, απομάκρυνε με τα πόδια ο Ηλιάδης

34′ Ατομική προσπάθεια του Λαμπριανίδη, πάσα στον Συμπεθέρη, το σουτ του τελευταίου έδιωξε την τελευταία στιγμή ο Γκέτσος.

47′ Δυνατό σουτ του Αβραμόπουλου από το ύψος της περιοχής, σε κόρνερ και πάλι ο Ηλιάδης.

63′ Σέντρα του Λαμπριανίδη, κεφαλιά του Αδάμ Βλαχοδήμου από καλή θέση η μπάλα εκατοστά από το δοκάρι του Ηλιάδη.

68′ ΓΚΟΛ! Ωραίο κοντρόλ και σουτ του Πατατούκα από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα στα δίχτυα (1-1)

70′ ΓΚΟΛ! Σέντρα ακριβείας του Αδάμ Βλαχοδήμου, ο Πατατούκας με κεφαλιά αυτή τη φορά δίνει το προβάδισμα στον ΦΑΣ (1-2).

72′ ΓΚΟΛ! Εξαιρετική πάσα του Καφέ στον Αδάμ Βλαχοδήμο, ψύχραιμο πλασέ του τελευταίου για το 1-3.

86′ ΓΚΟΛ! Επέλαση του Παπατάνου από αριστερά, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Λαμπριανίδη που διαμόρφωσε το τελικό 1-4 για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Βακαλίδης, Γκέτσος, Μπαξεβάνος, Καραμεταξάς, Μπράτσης, Γιαμαλίδης (65’ Σακελάρης), Στογιάννος (85’ Σαμαράς Τ.), Κοσμάς, Παρθενόπουλος

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ. (46’ Βλαχοδήμος Α.), Περηφανόπουλος, Ζούρκος, Αβραμόπουλος, Μουρίκι (46′ Πατατούκας), Λαμπριανίδης, Καφές (65′ Τασιώνας), Σαρηγιαννίδης, Συμπεθέρης.

περισσότερες φωτογραφίες στο naousanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected