Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γερμανία – “Γκολάρα” Παπασταθόπουλου, αλλά ήττα με ανατροπή για Ντόρτμουντ! (vid)

papaΠαρότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σκόραρε, η Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη στην έδρα της Κολωνίας, ανήμερα των γενεθλίων της, γνωρίζοντας τελικώς την ήττα με σκορ 2-1 και μένοντας στο -8 από την πρώτη Μπάγερν. «Φθηνό» γκολ δέχθηκαν στις καθυστερήσεις οι Βεστφαλοί.

106 χρόνια ζωής έκλεισε σήμερα (19/12) η Ντόρτμουντ, ωστόσο δεν μπόρεσε να τα πανηγυρίσει με νίκη, παρά το γκολ του «Πάπα».

Ο Σωκράτης έβαλε μπροστά στο σκορ τους Βεστφαλούς με πολύ ωραία κεφαλιά στο 18ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ του Μχιταριάν. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 32′, ωστόσο ο Μπούρκι πραγματοποίησε δύσκολη επέμβαση στην κεφαλιά του Σόρενσεν για να κρατήσει το μηδέν.

Οι «τράγοι» πίεσαν για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και τελικώς το πέτυχαν στο 82ο λεπτό, με τον Ζόλερ να τελειώνει πολύ ωραία τη φάση για να «γράψει» το 1-1, σκορ το οποίο έδειχνε να μένει μέχρι τέλους.

Ωστόσο, μία λανθασμένη αντίδραση στην άμυνα της ομάδας του Τόμας Τούχελ έφερε τον Μοντέστ σε πλεονεκτική θέση κι εκείνος δεν είχε κανένα πρόβλημα να βρει δίχτυα με πλασέ και να διαμορφώσει το 2-1 στο 90ο λεπτό, δίνοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του!

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected