Κατηγορίες
Αθλήματα

Βόλεϊ – Πέρασε από το PAOK Sports Arena ο Ολυμπιακός

egleskalnsΣε ένα κακό από πλευράς ποιότητας παιχνίδι ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena και έβαλε πλώρη για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Ντέρμπι ήταν αλλά παρέμεινε μόνο στα χαρτιά αφού ο Ολυμπιακός με όπλο του το σερβίς και το συνδυασμό μπλοκ – άμυνα επιβλήθηκε με 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena και έκανε άλμα για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Μετά ο πρώτο σετ όπου ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός και ο Ολυμπιακός εκτός αγώνα, οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν στροφές και με τον Έγκλεσκαλνς να πυροβολεί και τον Όγκουρτσακ να κάνει όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο κατάφερε να γυρίσει το ματς.

Εξαιρετικό και το μοίρασμα του παιχνιδιού από τον Φιλίποφ που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο όλα τα επιθετικά όπλα της ομάδας του. Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ με εξαίρεση τον Σεπέδα, ο οποίος και πάλι είχε νεκρά διαστήματα, δεν είχε κάποιον άλλον που να σήκωσε το βάρος στην επίθεση.

Με αυτό το τρίποντο ο Ολυμπιακός πήρε την ένατη νίκη του σε δέκα παιχνίδια και δείχνει να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3

Τα σετ: 25-21, 12-25, 22-25, 22-25

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected