Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

ΕΠΣ Πέλλας – Ποδοσφαιριστής με κάταγμα κνήμης σφάδαζε από τον πόνο και ασθενοφόρο δεν ήρθε ποτέ…

agrotiko__mainΑπίστευτα πράγματα ζήσαμε όσοι ήμασταν παρόντες στο παιχνίδι Α.Σ. Πρόμαχοι – Δόξα Μανδάλου καθώς στο 25’ περίπου τραυματίστηκε σοβαρά ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Γιώργος Νάνος ο οποίος υπέστη κάταγμα κνήμης και παρά τις εκκλήσεις στον Κέντρο Υγείας Αριδαίας για να έρθει ασθενοφόρο, αυτό δεν έγινε ποτέ αφού όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι ασθενοφόρο δεν υπάρχει.

Έτσι γίναμε μάρτυρες φρικιαστικών στιγμών βλέποντας τον άτυχο αθλητή να βρίσκεται επί ένα μισάωρο σωριασμένος στο έδαφος και να σφαδάζει από τους πόνους.

Αφού είδαν και απόειδαν οι άνθρωποι των γηπεδούχων κλήθηκε αγροτικό-κλούβα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και παρέλαβε τον παίκτη, τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας όπου έγινε παυσίπονη ένεση και αφού δεν είχε έρθει το ασθενοφόρο από την Έδεσσα παρά τις διαβεβαιώσεις ότι θα είναι εκεί για να τον παραλάβει, πήρε τον δρόμο για την Έδεσσα και κάπου κοντά στην Άψαλο επιτέλους ο άτυχος παίκτης επιβιβάστηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Έδεσσας.

Αυτό το περιστατικό ανέδειξε ακόμα μια φορά τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα του 2015 όπου δυστυχώς οι άνθρωποι που κυβερνούν σφυρίζουν αδιάφορα και δεν ιδρώνει το αυτί τους.

Και λέμε εμείς ότι αν ήταν ένα περιστατικό το οποίο θα χρειαζόταν άμεσα ένα ασθενοφόρο, θα θρηνούσαμε έναν συνάνθρωπό μας από την στιγμή που για να έρθει από την Έδεσσα χρειάζεται μία περίπου ώρα για να πάει σε κάποιο χωριό της Αλμωπίας.

Ας αναλάβουν επιτέλους κάποιοι τις ευθύνες τους πριν να είναι αργά για κάποιους συνανθρώπους μας.

*aridaianews.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected