Κατηγορίες
Football League

Football League – “Σκαρφαλώνει” η Λαμία, 2-0 τον Πανσερραϊκό (photos)

Lamia-serres3Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία επικράτησε σε ένα κρίσμο παιχνίδι του Πανσερραϊκού με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 13ης και καθόλου γρουσούζικης αγωνιστικής για το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα.

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο ανοικτό και από τις δύο ομάδες, οι «κυανόλευκοι» ανασυνταχθήκαν στο ημίχρονο και με αιχμή του δόρατος τον Γιόνε Πίντο που ήταν ο βασικός συντελεστής στην επίθεση, έφθασαν στην πολύτιμη νίκη που τους επιτρέπει να ονειρεύονται περισσότερα πράγματα.

Χρειάστηκε βέβαια και ένα εξαιρετικό γκολ από τον Μίλος Τζόκιτς που μέχρι το 53’ έδειχνε να μην έχει βρει τα πατήματά του στο γήπεδο. Τότε όμως με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Ανδρούτσου και από κει να αναπαυθεί στα δίχτυα της εστίας του Πανσερραϊκού. Από κει και πέρα Lamia-serres2τα πόδια λύθηκαν και ο Πίντο στο 55’ μόλις δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Ανδρούτσο που βγήκε στα όρια της περιοχής του να τον κόψει. Ο Πίντο που είχε συμμετοχή και στη φάση του 59’ με την καφαλιά του από σέντρα του Νατσιόπουλου να φεύγει άουτ, αλλά και στο 82’ όταν έγινε το 2-0. Τότε έστρωσε ωραία την μπάλα στον Νατσιόπουλο που με το αριστερό από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πιερικού για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Αξίζει να αναφέρουμε και μια περίεργη φάση για τον Πιερικό στο 76’ με τον Μπαλού να απειλεί την εστία του ρίζου που βγήκε αρκετά μακριά για να τον ανακόψει, τελικά η φάση έληξε ανώδυνα για τους γηπεδούχους με επιθετικό φάουλ του Μπεριάν στον Κοτσώνη.

Διαιτητής ήταν ο Μαρόπουλος (Ημαθίας), με βοηθούς τους Κωνστάντιο (Εύβοιας) και Παπαδάκη (Ημαθίας). Κιτρίνισε τους Τσαμούρη (9’), Τζόκιτς (41’) – Μπαλού (16’), Τσιμίκας (37’), Μπεριάν (51’)

Συνθέσεις

Λαμία (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Λεάντρο, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Τόσκας (λ.τρ. 34’ Ενγκουέμ), Τζόκιτς (84’ Μπουλούλης), Νατσιόπουλος, Τζόκιτς, Καραγιάννης, Καραλής (81’ Νεόφυτος), Πίντο

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Σιακκάς, Στεργιανός, Ολίσε (86’ Αγγελούδης), Μπεριάν (78’ Παπαστεργίου), Φουρτάδο, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας (75’ Ρούτσης), Ατματζίδης, Μπαλού

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected