Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Οπούντιος Μαρτίνου – Πιερικός 0-0 (photos)

Martino-Pierikos2Δεν τα κατάφερε ούτε σήμερα οι Οπούντιος Μαρτίνου να γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα μένοντας στη «λευκή ισοπαλία» με αντίπαλο τον ιστορικό Πιερικό.

Οι γηπεδούχοι αν και γνώριζαν ότι ήταν η τελευταία τους ευκαιρία να κλείσουν με τρίποντο τον πρώτο γύρο και γενικά το 2015, δεν ξέφυγαν της κακοδαιμονίας τους και έμειναν απλά με τη διάθεση της νίκης απέναντι σε μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και που είχε και την πιο κλασική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ήταν το 63’ όταν από τα συνηθισμένα «παιδικά λάθη» της Λοκρικής άμυνας, ο Καρανάσος ανέτρεψε τον Καράμπελα αποβλήθηκε και ο Πέεφ αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Ευτυχώς η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε γρήγορα καθώς στο 72’ αποβλήθηκε και ο Κωνσταντίνου, όμως ο Μάκης Ζαχαρόπουλος είχε προλάβει να αντικαταστήσει τον Θανηλάκη με έναν αμυντικό τον Γκριτζάπη προκειμένου να μην υπάρξουν χειρότερα όπως συχνά φέτος έχουν διαδραματιστεί στο Μαρτίνο.

Κάπως έτσι χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις φτάσαμε στο τέλος χωρίς κάτι άλλο σημαντικό στις δύο εστίες.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

3’: Έξυπνη ενέργεια από τον Πέεφ που είδε τον Καρανάσο έξω από τα δοκάρια, η μπάλα πέρασε άουτ.

10’: Σέντρα του Νικολόπουλου και κεφαλιά του Καντού λίγο έξω από το παραθυράκι του Φιρινίδη.

17’: Σουτ του Θαναηλάκη άουτ

25’: Σέντρα του Τσέλλου από δεξιά και προβολή του Θαναηλάκη που περνάει άουτ.

27’: Πολύ ωραί αεναλλαγή Κωτσαλά και Καντού το σουτ του τελευταίου όμως αν και από καλή θέση θα είναι άστοχο.

35’: Σκαφτή πάσα του Γεωργίου θα βγάλει τον Πέεφ απέναντι από τον Καρανάσο που πρόλαβε και έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

41’: Πάσα του Κόκα εντός περιοχής για τον Θαναηλάκη που θα βρεθεί στο έδαφος χωρίς ο διαιτητής να δώσει τίποτα.

60’: Ο Καντού θα βρει το χώρο για το σουτ το οποίο εύκολα μπλόκαρε ο Φιρινίδης.

63’: Λάθος συνεννόηση με του Καρανάσου με τους αμυντικούς του θα δώσει την ευκαιρία στον Καραμπελα να διεκδικήσει την μπάλα και ο πορτιέρο του Μαρτίνου θα τον ανατρέψει, παραχωρώντας πέναλτυ , ενώ είδε και την κόκκινη κάρτα. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Γιουργούσης, έχοντας απέναντι τον τον Πέεφ και όχι τον Γεωργίου που συνήθως εκτελεί τα πέναλτυ στην ομάδα της Κατερίνης. Τελικ΄ααποδείχτηκε λάθος επιλογή αφού ο επιθετικός των φιλοξενούμενων σούταρε πάνω από τα δοκάρια πετώντας τη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του.

72’: Η αριθμητική ισορροπία αποκαθίσταται με την αποβολή του Κωνσταντίνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Συνθέσεις

Οπούντιος (Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Νικολόπουλος, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Δέδες, Καντού, Πέππας, Θαναηλάκης (70’ Γκριτζάπης), Κωτσαλάς Ν. (64’ Γιουργούσης), Κόκα (76’ Κακκάβας)

Πιερικός (Καμπερίδης): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Τροΐρης (85’ Δαδάκος), Γεωργίου, Τσιώλης (92’ Κώτσιας), Καράμπελας (80’ Παπαδόπουλος), Κωνσταντίνου, Πέεφ

*περισσότερες φωτογραφίες στο efthia.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected